wmaraci reklam

Şimdi de iPhone’un Gizli Hikayesi Kitap Oluyor; The One Device

Apple ve Steve Jobs’ın kitap ya da film olmasına zaten alışkınız. Modern dünyanın ekonomik dengesini değiştirebilecek kadar kuvvetli bir şirket ve bu şirketin kurucuları haliyle kitaplara, filmlere hatta mahalle kahvesi geyiklerine konuk olacaktır. Tüm bunlar olurken Apple şirketini bir dev haline getirme konusundaki en büyük destekçi olan iPhone gibi efsanevi bir ürünün de atlanması gayet tabii beklenemezdi. Beklemediler de.

Brian Merchant tarafından kaleme alınan The One Device: The Secret History of The iPhone (Tek Cihaz, iPhone’un Saklı Tarihi) kitabı ile dünyanın en çok satan ürünlerinden biri olan iPhone’un ardında yatan saklı öyküye hepimiz misafir olabileceğiz. Merchant’ın kitabının bu yıl içinde satışa çıkacak olması iPhone’un 10. yılıyla da örtüşerek harika zamanlama nasıl yapılır konusunda bize güzel bir ders veriyor.

The One Device kitabı, iPhone’un bir fikir olarak başlayan yolcuğundan günümüze kadar gelen süreci anlatacak. iPhone’un arkasındaki ekibin toplanması, fikir tartışmaları ve çok daha fazlası entrikalarıyla birlikte The One Device kitabında olacak.

Kitap ne yazık ki, ilk aşamada sadece Amazon’dan ön siparişe açıldı. Daha sonradan kitabın basılı halinin ne zaman mağazalara ulaşacağı ise bilinmiyor. Tabii The One Device kitabını Türkçe olarak okumak için heveslenenlerdenseniz, kitabın bizim ülkemize yakın zamanda uğramayacağını da belirtelim. Eğer kitap diğer kitaplar kadar popüler olmayı başaramazsa raflarda Tek Cihaz, iPhone’un Saklı Tarihi kitabını görmemiz bir seneyi bulabilir.

iPhone’un kitabı hakkında mutlaka sizin de söylemek istediğiniz bir şeyler vardır?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al