wmaraci reklam

Smile Hair Clinic'te Saç Ekimi Avantajları ve Özellikleri

Saçsızlık ya da kellik sorunu yaşayan ve saçlarında dökülmeler olup seyrek bir görüntü oluşmasından dolayı kendini rahatsız hisseden kişilerin tercih ettiği saç ekimi cerrahi bir operasyondur. Uygulama hastalara doğal görünüm avantajını sağlarken aynı zamanda kişi kendini daha öz güvenli hisseder. Kişilerin saçsızlık sorunlarına kalıcı çözüm olan bu operasyon bir yıl süre sonunda kişinin kendi doğal saçları gibi uzamaya başlar. Ensede sağlıklı saç kökleri olan herkese uygun olan bir işlemdir.

Saç Ekimi

Erkek ve kadın fark etmeden herkese uygulanabilen saç ekimi operasyonları kellik sorununa kalıcı çözüm niteliği taşır. Kişinin kendi sağlıklı olan saçlarının saçsız alana ekilmesiyle gerçekleşen operasyon oldukça güvenli ve sağlıklıdır. Uzman bir hekim ve güvenilir bir merkez tarafından gerçekleştirilmesi gereken saç ekimi operasyonlarının başarılı olması doğru yöntemlerin uygulanmasıyla doğru orantılıdır.

Geliyoo; NASA Kendi Arama Motorunu Yayına Aldı!
İlginizi Çekebilir!

Geliyoo; NASA Kendi Arama Motorunu Yayına Aldı!

Tutun ki, Keşan’ın uydudan şırrakt diye çekilmiş bir fotoğrafına ihtiyacınız var ne yapacaksınız? Hayır, bu gibi arama kelimelerinde artık Google’ı tercih etmenize gerek kalmayacak. Çünkü sosyal medyayla içli dışlı olan NASA...

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç nakli işlemleri lokal anestezi altında gerçekleşen kellik sorununa kısa sürede çözüm olan başarılı operasyonlardandır. Mikro iğnelerin kullanılmasıyla acı ya da ağrı duyulmadan sağlıklı saç köklerinin enseden alınarak saçsız alana nakli sağlanır. Hastanın durumuna göre seans süreleri ve sıklığı fark edebilir. Pratik, kısa sürede etkili, kalıcı sonuçları olan ve acı duyulmadan tamamlanan güvenli bir cerrahi operasyondur.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

18 yaşını tamamlamış ve saç dökülmesi, kellik gibi sorunlar yaşayan kadın ya da erkek fark etmeden herkese uygulanabilen bir operasyondur. Önemli olan doğru yöntemlerin uygulanarak operasyon sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanmasıdır.

Saç Ekimi Temel Aşamaları

Saç ekim fiyatları özelinde Ekim işlemleri yapılmadan öncesinde mutlaka muayene olunarak hangi yöntemin hastaya uygun olduğu belirlenmelidir. Saçsız olan alan belirlenip sağlıklı saç kökleri ayrılır. Kişilerin saç çizgileri belirlenerek uygun olan saç tipinin hastaya tanıtımı yapılır.

Öncesi ve sonrası fotoğrafla bu aşamada oldukça önem taşır. Alın çizgisi göz önünde bulundurularak lokal anesteziyle uyuşma sağlanması sonrasında nakil işlemi gerçekleşir. Aşamalar olarak oldukça hızlı ve kısa sürede tamamlanan saç ekimi operasyonları kalıcı olarak saçların doğal görünmesini sağlar.

Saç Ekimi Öncesi

Saç problemleri yaşayan kişilerin dökülme, seyrelme ya da kellik sorunlarını ekim işlemlerine karar vermeden önce saç analizi yaptırması gereklidir. Hasta için uygun olan yöntem muayene sırasında belirlenir ve hastanın hikâyesi uzman kişi tarafından detaylı öğrenilmelidir. Bu süreç operasyon başarısı içinde oldukça önemlidir.

Saç Ekimi Sonrası

Saç ekim fiyatları sonrasında hastalar için yapılan önerilere uyulması ve doğru yöntemlerle operasyonun tamamlanması halinde herhangi bir risk söz konusu değildir. İlk 2 gün banyo yapılmadan ekim yapılan alana ellenmemesi önerilirken kişi gündelik yaşamına hemen dönebilir.

Acı ya da ağrı oluşumu söz konusu olmayıp şok bir dökülme yaşanabilir ve bu sürecin bir parçası olup doğal bir durumdur. İlk 10 gün sürecinde kabuklanmalar görülerek ekim yapılan alan belli olabilir. Sonrasında ise saçlar doğal görünümü kazanarak 1 yılsonunda sağlıklı saçlar şeklinde uzama gösterir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi işlemleri kişilere özel olarak uygulanan işlemlerdendir. Saç ekimi fiyatları bu nedenle farklılık göstereceğinden mutlaka işlemlerden önce bilgi alınması gereklidir. Uzman kişi, hastane koşulları, hastanın genel durumu, saç ekimi yapılacak alan genişliği, kullanılan yöntemler gibi etkenler süreci değiştiren faktörlerdendir.

Sürecin değişmesi fiyatlarında farklı olmasına neden olacaktır. Saç analizi sonrasında operasyon ihtiyacı doğduğunda mutlaka uzman kişilerden süreç hakkında detaylı bilgi alınmalıdır. Kaliteli olan bir hastane ortamında ve uzman kişilerden destek alınarak saç ekimi yaptırılmalıdır.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 3 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al