wmaraci reklam

Sosyal Medya Platformlarına Erişim Engellendi!

Ülkemizde yaşanan siyasi olaylar nedeniyle 4 Kasım Cuma 2016 tarihinde uygulanan gizli sansür neticesinde başta Facebook ve Twitter olmak üzere birçok sosyal medya platformuna erişimler olası terör provakatörlerini engellemek amacıyla kısmi olarak sansürlenmiş durumda. İnternette yavaşlama olarak meydana gelen bu durum yalnızca sabit hat internetleri değil aynı zamanda 3G ve 4G bağlantıları üzerinde de etkili oluyor.

Tüm yurt genelinde etkili olan internetin kesilmesi veya yavaşlaması sorununun yalnızca Turk Telekom hatlarında meydana geldiği iddia edilse de yaptığımız testlere göre durum diğer operaötürlerin hatları için de çok farklı değil. Devlet yetkilileri tarafından şuana dek internetin kısıtlı erişimi veya kesilmesine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Gün boyunca bu blog post'unu aktif tutarak yaşanacak gelişmeleri ve açıklamaları size aktarmaya çalışacağız. 

Sizde durum nedir? Sosyal medya sitelerine farklı internet servisi sunan operatör ve hizmet sağlayıcıları ile erişim sağlayabiliyor musunuz?

GÜNCELLEME 1: BTK: Erişim Engeli Yok, Sorun İnternette

GÜNCELLEME 2: Başbakan'dan Açıklama: “ İnternet Kesintisi Güvenlik İçindir, Uzun Sürmeyecek”

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al