wmaraci reklam

Sosyal Medya Uygulamaları

Günümüzde sosyal medyayı kullanmayan pek kimse kalmadı. Haliyle her konuda dedikoduyu sosyal medya üzerinden edinir veya yapar olduk. Tabi bazıları için dedikodu, bazıları için ticaret bazıları içinse sohbet ortamı olarak algılanan bu mecra, kullanıcıyı her yönden içerisine çekmeyi başarmış durumda. Tüm bunları en iyi şekilde yapan Facebook ise yıllardır liderliğini korumaya devam etmektedir.

Fakat gel gör ki Facebook kullanıcılarının birçoğu mesajlaşma servislerinden haberdar değildir. Her yerde bu konuyla ilgili sorular, şikayetler, araştırmalar ard arda devam etmektedir. Bu makalede sizler için uygun olan Facebook mesajlaşma uygulamalarını tanıtacağım. Tabi tanıtmadan önce herkesin bildiği Facebook Messenger isimli uygulamayı es geçmemem gerekiyor. Bu uygulama ile birçok kişiye sorunsuz bir şekilde erişim sağlayan kullanıcılar, bazen uygulama ile yetiniyor bazen ise özelliklerini yeterli bulmuyor. İşte Facebook Messenger uygulamasına alternatif olan diğer yazılımlar;

Trillian: Bu uygulama ile hem masaüstü bilgisayarlarınızdan hem de Anroid ve iOS işletim sistemli cihazlarınızdan sosyal ağlara bağlanabilirsiniz. Facebook Messenger, Google Talk, Msn, AIM, ICQ, Yahoo! ve Jabber gibi sosyal ağlara hızlı bir şekilde giriş yapmak istiyorsanız, oldukça basit arayüzü bulunan bu uygulamayı Android ve iOS mağazalarından indirebilirsiniz.

AIM: Android ve iOS işletim sistemine sahip olan cihazların kullanabileceği bir diğer uygulama ise AIM’dir, Aslında kısıtlı özellik sunuyor olması kullanıcılara tam olarak hitap etmiyor. Fakat arayüz olarak diğer uygulamalara oranla dikkat çekebiliyor. Eğer uygulamayı indirmek istiyorsanız Android ve iOS mağazalarına girerek erişim sağlayabilirsiniz.

BeejiveIM: Bu programda farklı bir tat bulabilirsiniz. Çünkü Facebook Messenger için uygulama sağlayan tek şirket olması onu ayrıcalıklı kılıyor. Kullanıcılara hitap edebilecek birçok özelliği bulunan programı Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızın mağazalarından indirebilirsiniz.

IM+: Eğer sosyal medya hesaplarınızın çoğuna veya hepsine ulaşmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanmanız yeterlidir. Böylece yükleyeceğiniz onlarca uygulama ile uğraşmaktansa tek bir uygulama ile tüm sosyal medya hesaplarınıza giriş yapabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızın mağazalarından uygulamayı indirebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğim 4 uygulama sosyal medyanın nabzını tutan ana uygulamalardandır. Hem güvenilir hem de kullanım kolaylığı sağlayan yazılımlar, kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Siz de uygulamaları ücretsiz olarak indirip dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al