wmaraci reklam

Super Mario Run, iPhone ve iPad için 15 Aralık’ta Geliyor!

Tüm oyun dünyasına yıllarca adını sanını unutturan Nintendo, Pokemon GO’dan sonra şimdi de Super Mario Run ile tekrardan uzun süre gündemde kalacak. iPhone 7’nin lansman etkinliğinde acıcık ucundan gösterilen Super Mario Run oyunu, 15 Aralık 2016’da iPhone ve iPad için App Store’daki yerini alacak.

Super Mario Run oyunu toplamda 151 ülke ve bölgede eşzamanlı olarak App Store üzerindeki yerini alacak. Oyunun giriş sürümü ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacakken, tam sürümü içinse 10 Dolar ödememiz gerekecek. İngilizce ve Japonca dışında, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Flemenkçe, Rusça ve Çince olarak yayınlanacak oyunun ne yazık ki Türkçe dil desteği olmayacak.

Oyun sektörüne Pokemon GO ile tekrardan hızlı bir giriş yapmayı başaran Nintendo’nun bu sefer de Super Mario Run ile uzun süre konuşulacağı kesin. Super Mario Run haberleri sayesinde şirketin hisseleri bir günde %5 oranında artmış görünüyor. 

Super Mario Run’ın iOS platformuna çıkış yapması akabinde kısa süre sonra Android sürümünün de yayınlanacağı açıklandı. Super Mario Run’ı oynayabilmek için iOS cihazınızın en azından iOS 8 sürümüne sahip olması gerektiğini de dipnot olarak belirtelim.

Sizce Super Mario Run, Pokemon GO’da yakaladığı popülariteyi yakalayıp, sosyal medyanın yeni fenomen oyunu olabilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al