wmaraci reklam

Takip Etmeye Değer 5 Blog Sitesi

Aranızda hâlâ yazı okumayı seven, hoş metinlerin peşinde olanlar var biliyorum. Peki, yazıların üzerimize yağdığı bu dönemde iyi olanları nasıl ayırt edeceğiz ve güzel blogları okuyacağız?

Genelde bu tip listeler kategorik olarak yapılır ve en iyi gezi blogları, yemek blogları ya da genel bloglar sıralanmaya çalışılır. Ben bu içeriğimde okumaya bayıldığım beş siteyi, kategorilerine dikkat etmeksizin bir araya getirdim. Her biri birbirinden harika bu adresler arasında gezi yazıları paylaşan da var, dijital pazarlama uzmanı da… Hangisini takip edeceğiniz size kalmış kısacası. Buyurun biz listelemeye başlayalım.

Çelebi Alper - https://celebialper.com/

Elbette internetin çeşitli köşelerinde muhteşem bloglar hazırlayan pek çok gezici mevcut. Aralarında bir favoriniz ve takip etmeyi sevdiğiniz birisi varsa onunla devam edebilirsiniz. Ancak eğer böyle birisi yoksa Alper “Çelebi” Metin gerçekten takip etmeye değer bir yazar. Onun arkasında bir Big Ben ya da Eifel kulesiyle göremedik ama o bize onlarca ülkeden hikâyeler getirdi.

Not: Bu arada pandemi nedeniyle sitesinin türünü de düşünecek olursak aktif olmamasının nedenini görebiliriz. Kendisi, sorumuz üzerine sürecin ardından yollara koyulacağını belirtti. Merakla bekliyoruz doğrusu.

Ah HBO Ahh! HBO’nun Twitter ve Facebook Hesapları Hack’lendi!
İlginizi Çekebilir!

Ah HBO Ahh! HBO’nun Twitter ve Facebook Hesapları Hack’lendi!

Kaderi kör, bedbaht HBO’nun başı internet korsanlarıyla fena halde dertte. Bir süre önce yaşadığı talihsizlik sonucu Game of Thrones’un 7. sezonu başta olmak üzere Ballers ve Room 104 yapımlarının 1.35 TB’lık verisini internet k...

Sina Afra - https://www.sinaafra.com/

Başarılı girişimciliğinin ya da melek yatırımcılığının yanı sıra, bir blog yazarı olarak da Sina Afra’yı tanımak isterseniz takip listenize alabilirsiniz. Kendisi haftada bir yazı yazacak kadar zamana sahip olmadığından ya da belki de yazmış olmak için yazmak istemediğinden çok aktif bir siteyle karşımıza çıkmıyor. Ancak Sina Bey, yazdığı içeriklerle birlikte insanı oturtup düşündüren, zihin açan bir kaleme sahip diyebiliriz. Dolayısıyla senede birkaç gün dahi olsa bu serüvene çıkmak gerçekten hiç fena olmuyor.

M. Serdar Kuzuloğlu - https://www.mserdark.com/

Sırada, sitesinin kendisi için olan öneminden her fırsatta bahseden Serdar Bey’in sitesi var. M. Serdar Kuzuloğlu başlattığı ‘Zihnimin Kıvrımları’ podcast serisinden sonra daha nadir yazı ekliyor olsa da, kaleme aldığı içerikler kıymetlerinden bir şey kaybetmiş değil. Kendisi düşünce dünyasının kapılarını bu sitede bizlere açıyor. Ayrıca kalemine kuvvet, başarılı da bir gazeteci olduğu için akıcı metinler ve güzel anlatımlarla karşılaşıyoruz sitesinde. Kendisinin lakabı da ‘İnternet Ekipler Amiri’.

Burak Göç - https://www.burakgoc.com/

Burak Göç’ü ‘Being’ adıyla yayımladığı blogları ile bu siteden de tanıyor olma ihtimaliniz yüksek. O dönemlerde WM Aracı'ndan “Acaba yeni bir yazı var mı?” diye takip ettiğim ve görmediysem üzüldüğüm Burak Göç’ü şimdilerde kendi sitesinden ve YouTube kanalından takip ediyorum. Bildiğini paylaşmaktan hiç çekinmeyen ve okuruna illa ki bir şeyler katan içerikleriyle karşılıyor insanı. Ayrıca bu içerikleri oldukça bol detay barındırıyor ve insana bildiğini düşündüğü başlıklar hakkında dahi yeni bir şeyler öğretebiliyor. Takibe alanın üzülmeyeceği adreslerden birisi olduğu aşikâr.

Burag Hançer - https://www.yirmilerim.com/

Yirmilerim isimli sitesinde kaleme aldığı bol çeşitli yazıları olan ve yine YouTube’da da aktif isimlerden birisi Burag Hançer. Kendine özgü anlatım tarzıyla, oldukça akıcı içerikler ortaya çıkarttığını söyleyebiliriz. Her ne kadar harika gezi yazıları barındırıyor olsa da, Yirmilerim için tek başına bu kategoriden bahsetmek imkânsız. İçeride okurları dijital pazarlamadan tutun da anime tavsiyelerine kadar bol çeşitli ve türlü metinler karşılıyor. Genele yakın ama ne olduğu da belli olan bir siteyi takibe almak isterseniz burası sizin için doğru yer olabilir.

Peki, sizin önereceğiniz kalemler var mıdır? Yorumlarda görüşelim.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al