wmaraci reklam

Takipçi Satın Al ve Sosyal Medyada Öne Geç

Sosyal medya artık hayatımızın bir parçası, hemen herkesin ve tüm markaların bir instagram hesabı bulunuyor. Birçok kişi hızlı şekilde ilerlemek adına takipçi satın almaktadır. Bazı markalar tüm kampanyalarını direkt olarak instagram üzerinden takipçileriyle paylaşmaktadır. Kişisel olarak düşündüğümüzde çok geniş bir yelpaze görebiliriz sosyal medya platformlarında. Yaş, cinsiyet ve tüm eğitim seviyelerinde insanlar çok kolay şekilde yer alabilmektedir. Kurumsal olarak düşündüğümüzde de aynı şekilde henüz bir dükkanı olmayan dropshipping ile ticaret yapan hesaplar da, yüzlerce şubesi olan büyük şirketler de aynı  şekilde instagram ve diğer sosyal medya platformlarında aktif olarak bulunmaktadır.

Büyük şirketler ve tanınmış kişilerin takipçilerini artırması hiç de zor değildir. Ancak örnek olarak yeni bir dizide ilk defa oynayacak bir sanatçı hızlı bir şekilde popüler olmak istiyorsa sosyal medya hesaplarını ciddi şekilde önemsemesi gerekmektedir. Az miktarda takipçisi olan bir hesabı çok kimse ciddiye almamaktadır. Çünkü herkes çok kolay şekilde bir fake veya stalk hesabı açabilmektedir. Diğer kişilerin bunun gerçek bir profil olduğunu düşünmesi için belirli miktardan yüksek sayıda hesap tarafından takip edilmesi gerekmektedir.

Kurumsal hesaplar için ise büyük markalar genellikle TV reklamları, kendi internet sitelerinde hesapları paylaşarak takipçilerini kolayca yükseltebiliyor. Ancak henüz yeni bir firma ve reklam için ayırdıkları bütçe kısıtlı ise genellikle takipçi satın alarak sayfalarını büyütebiliyor. Sponsorlu reklam çıkacakları zaman özellikle sıfır bir profille gözükmektense en azından 1000-2000 gibi bir miktarda takipçili hesap reklam dönüşlerini açık ara arttırmaktadır.

Instagram Takipçi Satın Al ve Popüler Ol

Kişisel profiller genellikle daha popüler olmak için instagram takipçi satın almayı tercih etmektedir. Çok farklı kişiler değişik miktarlarda paketlerden tercih ederek sosyal medyada öne çıkmak istiyor. Belirli bir tanınırlığı olan kişiler tek seferde on binlerce takipçi alırken, sadece okulunda arkadaşlarına hava atmak isteyen kişiler de 100 adet gibi miktarlarda satın alabilmektedir.

Bu durum kurumsal firmalar için de aynı şekilde geçerlidir. Küçük bir şehirdeki cafe 1000 adet gibi bir artış isteyebilirken, daha büyük ve ülke çapındaki şirketler çok daha yüksek miktarda paketlerden tercih edebiliyor.

Siz de kendi profilinizin hangi miktarda ve ne türde takipçilere ihtiyacı olduğu hakkında kararınızı verip, buna göre tercihinizi yapabilirsiniz.

Apple’ın O Ses Türkiye Tadında Yeni TV Serisi “Planet of the Apps” Yayınlandı!
İlginizi Çekebilir!

Apple’ın O Ses Türkiye Tadında Yeni TV Serisi “Planet of the Apps” Yayınlandı!

Kemerlerinizi sıkı sıkıya bağlasanız iyi edersiniz. Apple’ın geliştirici etkinliğiyle birlikte tüm yıl boyunca gördüğümüz Apple haberleri artık zirve yapacak ve hangi taşı kaldırsak altından bir Apple haberi fırlayacak. Yalnı...

Hangi Çeşitlerde Instagram Takipçi Alınabilir?

Farklı ihtiyaçlar doğrultusunuzda. Robot takipçiler, Türk gerçek aktif takipçiler veya yabancı olarak paketler bulunmaktadır. Bunların özelliklerini sizler için sırasıyla paylaşalım.

1.) Türk Gerçek Aktif

Türk gerçek instagram takipçileri kendi aralarında ayrılmaktadırlar. İlk olarak panelden yönlendirilen takipçi paketleri mevcuttur. Eğer bunlardan satın alırsanız, genellikle ücretsiz uygulamalardan başkalarını takip etmeye izin vermiş ve bu sayede kendi takipçilerini arttırmak isteyen kişilerden olmaktadır. Genellikle yaş grupları düşük kişilerden oluşmaktadır. %50 civarında takibi bırakma gözlenmektedir.

Son birkaç aydır instagram güncellemeleri nedeniyle popülerleşen farklı bir yöntem ise reklam ve çekiliş ile Türk gerçek aktif takipçi satın almaktır. Bu şekilde eğer tercih ederseniz genellikle bayan olarak sağlanmaktadır. Butik, ayakkabı, çanta,  güzellik merkezi gibi hesaplar için oldukça uygundur. Çekilişlerle sağlandığı için 2-3 gün sonrasında ortalama %20 civarında kayıp olmaktadır.

2.) Robot

Instagram robot takipçi satın almak isteyenler genellikle stalk hesapları için tercih etmektedir. Çünkü herhangi bir aktifliği olmayan telefon onaysız hesaplar tarafından sağlandığı için yaklaşık bir hafta içerisinde takipçilerin büyük bir çoğunluğu instagram tarafından silinmektedir.

Eğer sürekli kullandığınız bir hesabınız veya işletme hesabınıza kesinlikle robot takipçi almanızı önermemekteyiz. Türk veya yabancı olması fark etmemektedir. Tamamı maalesef birkaç gün sonra kaybolmaktadır.

Nasıl Instagram Takipçi Satın Alınır?

Öncelikle instagram takipçi satın almak istiyorsanız profilinizin herkese açık durumda olması gerekmektedir. Sonrasında takipci.com.tr gibi güvenilir sitelerden takipçi satın alabilirsiniz. Online ödemenin yanı sıra havale de gönderebilirsiniz.

Türk gerçek takipçilerin gönderim süresi miktara bağlı olarak ortalama olarak 24 saat sürmektedir. Robot takipçiler ise direkt olarak panelden sağlandığı veya çeşitli programlar tarafından sağlandığı için daha hızlı yansımaktadır. Ancak takipçileriniz arttığında beğenileriniz düşük durabilir. Bunun için beğeni paketlerini de inceleyebilirsiniz, ya da sponsorlu reklam çıkarak hesabınızın etkileşimini arttırabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al