wmaraci reklam

Tek Satır Kod Yazmadan Uygulama Geliştirebilirsiniz

Microsoft’un yeni yayınladığı bir araçla, herhangi bir programlama dili bilmeyen veya hiç program bilgisi bile olmayan kişiler de uygulama geliştirebilecek. Hayatınız boyunca tek bir satır kod bile yazmış değilseniz, Windows 10 ile yenilenen bu araçla artık daha rahat uygulama geliştirebileceksiniz. 

Büyük veya küçük uygulama projeleri, yazılım pazarının çok büyük bir parçasını oluşturmakta. Bunun farkında olan büyük şirketler ise, kullanıcılarının ilgisini bu konuya çekmek ve aslında yapılan işin imkansız olmadığını düşündürtmek adına, yeni ve yararlı işlere imza atmaktadırlar. Microsoft’un yayınladığı yeni uygulama geliştirme aracı sayesinde artık tek satır kodlama bilgisine sahip olmayan geliştiriciler de, tarayıcı üzerinde işlem yapıyormuş gibi rahatlıkla Windows 10 uygulamalarını geliştirip yayınlayabilecekler.

Windows App Studio’ya gelen güncelleme sayesinde, uygulama geliştirme araçları, son derece gelişmiş, etkileyici uygulamalar geliştirmeyi sağlamıyor, fakat çok sayıda kullanıcının, basit araçlar ve yöntemler sayesinde, kullanışlı, amaca hizmet eden, pratik uygulamalar geliştirmesine imkan veriyor. Temel şablonlar üzerine oturan uygulamalarda geliştiriciler bu şablonlardaki değerleri ve görsel öğeleri değiştirerek kendilerine özel uygulamaları hazırlayabiliyorlar. Yapılan küçük kod müdehaleleri ile daha da özelleştirilebilen uygulamalar yaratılabiliyor. 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al