wmaraci reklam

Televizyonun Fişini Çekmeye Hazırlanan YouTube, YouTube TV’yi Duyurdu

Birçok kullanıcının gözünde “Yeni nesil TV” olarak canlanan popüler içerik servisi YouTube, bu düşünceyi doğrulayacak nitelikte bir adım atarak bugün YouTube TV adını verdiği hizmetini duyurdu.

YouTube’un televizyonun fişini çekme yolunda en önemli adımlarından biri olan YouTube TV projesi ile ABD’de kullanılan 35 popüler TV kanalını canlı olarak sunulacak. İlk aşamada sadece Amerika kullanıcılarına özel olarak sunulacak olan YouTube TV servisi sayesinde Amerikalılar; ABC, CBS, FOX, NBC, ESPN, Nat Geo, YouTube Red, USA Network gibi daha birçok kanalı canlı olarak YouTube TV hesapları üzerinden izleyebilecek.

YouTube TV oldukça etkili bir adım olmasına karşın bu 35 kanalın arasında ABD’nin en popüler dizilerini yayınlayan HBO, CNN, TBS, TNT, AMC Networks, Discovery Communications, Time Warner ve A+E Networks gibi önemli kanalların olmaması şu an için YouTube TV’nin en büyük dezavantajı olacak gibi duruyor.

YouTube TV, aile boyu kullanım için oldukça avantajlı bir servis olacak. Aylık 35 dolar fiyat etiketine sahip olacak abonelikle kullanıcılara 6 farklı YouTube TV hesabı sunulacak. Bu hesap kullanıcılarının üçü de aynı anda yayın takip edebilme şansına sahip olacak.

YouTube TV ile sunulacak Cloud DVR özelliğiyle birlikte kullanıcılar izledikleri yayınları sınırsız olarak bulut depolama servislerine kaydedebilecek ve mevcut kanalların sunduğu dizilerin eski bölümlerine de erişerek izleyebilecek. Dolayısıyla YouTube TV kullanıcıları How I Met Your Mother, Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Person of Interest, Mentalist, Limitless, Lost, Simpsonlar, Family Guy, Gotham, Master Chief gibi popüler dizilere erişebilme şansına sahip olacak.

YouTube TV kullanıcılarının YouTube Red’e de ücretsiz olarak erişebilme avantajını unutmamak gerekiyor. YouTube TV’nin TV, bilgisayar ve mobil cihazlar için de ayrı birer uygulamaları bulunacak. Servis için ön kayıt yaptırmak isteyen kullanıcılar ise şuradan bu servise ilk göz atanlardan olabilirler.

YouTube’un televizyonun fişini çekme adına yaptığı ilk en önemli girişim olarak adlandırılan YouTube TV’yi siz nasıl yorumluyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al