wmaraci reklam

Terör Örgütü Yanlısı Hacker Grubu Üyeleri Vatandaşlara Propoganda SMS’i Gönderdi!

Bugün sabaha karşı saat 04.00 ile 04.30 arasında, GSM kullanıcılarının mobil hatlarına “MERSİN153” kullanıcı adıyla, terör örgütü propogandasının yapıldığı SMS’ler gönderildi. Kendilerini “AriHack Team Kurdish Hackers” olarak adlandıran terör yanlısı grup hakkında resmi soruşturma başlatıldı.

Bugün birçok GSM kullanıcısı mobil cihazlarını kontrol ettiklerinde tuhaf bir SMS ile karşılaştı. Gece 04.00 ile 04.30 arasında gönderilen ve PKK terör örgütü yandaşı internet korsanları tarafından gönderildiği düşünülen mesajda, örgüt yanlısı söylemler kullanılırken, Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’dan da övgüyle bahsedildi.

Sabah konuya ilişkin ilk açıklamayı getiren Mersin Büyük Şehir Belediyesi, "Sistemimiz üzerinden herhangi bir giriş tespit edilmemiştir. Siber güvenlik uzmanları ve emniyetimiz konuyla ilgili gerekli çalışmaları yürütmektedir,” açıklamasında bulundu.

Şüpheli SMS faaliyeti için yasal süreç başlatıldı ancak SMS’in kaynak noktası bu aşamada ciddi bir merak konusu. Zira, Mersin Belediyesi ile uzaktan yakından alakası olmayan binlerce vatandaşın bu SMS’i alması hayli ilginç olduğu gibi başka soru işaretlerini de yanında getiriyor. Mobil cihazlarımıza ulaşan SMS ise şöyle:

Her türlü teoriye açığız, sizce korsanlar bu SMS'leri göndermeyi nasıl başarmış olabilirler?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al