wmaraci reklam

The IT Crowd Dizisi Yeni Bir Uyarlama Olarak Geri Dönüyor!

Bilgisayar erbabı kişilerin her bölümde kendinden bir parça bulduğu yapımlar bu diyarlara pek uğramıyor. Son 20 yıla dönüp baktığımızda bizlerin dikkatini çekebilen o kadar az yapım var ki, “The IT Crowd” gibi diziler kendine has tarzlarıyla tek seferde göze batıyor. Bilmeyenler için The IT Crowd; BT biriminde çalışan bilgisayar teknik servis elemanlarının yaşadığı trajikomik olaylara değiniyordu. (Format!!!)

İngiliz yapımı bir komedi dizisi olan The IT Crowd’un yapımcısının duyurusuna göre Universal Television tarafından ABD için yeni bir The IT Crowd uyarlaması yapılacak. Patrick Daly ve Jon Rolph tarafından hazırlanması beklenen dizinin orijinali Channel 4 isimli bir İngiliz kanalında yayınlanıyordu. Yeni The IT Crowd dizisi ise izleyicileriyle NBC kanalı üzerinden buluşacak. Eski muhteşem dizinin kadrosunda kariyerinin zirvelerine oturan Chris O’Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson ve Matt Berry rol alıyordu. Yenilenen dizide eski diziden tanıdık yüzleri görmemiz pek olası durmuyor ama temanın aynı olması webmaster ve bilgisayar erbabı kişilerin zevkle izleyeceği bir yapım olmayı başaracaktır.

Yeni The IT Crowd dizisinin ne zaman hangi oyuncularla yayınlanmaya başlayacağı detayları henüz ortaya çıkmadı. Eski The IT Crowd dizisine gönül vermiş olan arkadaşlarımız için öyle umuyorum ki şimdilik bu müjdeyi almak bile yeterli olacaktır.

The IT Crowd’u daha önce izlemediyseniz orijinal yapıma da bir göz atmanızı tavsiye edebiliriz. Yenilenen uyarlama ve The IT Crowd’un geri dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al