wmaraci reklam

Trello, Mac ve Windows için Masaüstü Sürümünü Yayınlıyor

Tamamı Freelancer üyelerden oluşan bir ekibi kontrol etmek hiç kolay değil. İşin içinde bir de görev dağılımı varsa kimin neyi ne kadar yaptığını görmek, tornado fırtınalarına takip etmeye benziyor. Bu zoru değiştirmek için bir startup olarak hayatına başlayan Trello, dünya gözüyle Mac ve Windows uygulamalarını görüp kullanmayı bekleyenler için ilk adımını attı.

Bugün yeni büyük güncellemesini duyuran Trello, Mac kullanıcılarını sevindirecek haberi verdi ve kapsamlı güncellemeyle birlikte macOS platformu kullanıcıları için Trello’nun masaüstü sürümünü Türkçe dil desteğiyle birlikte yayınladı. Trello’yu masaüstünde kullanmak isteyen Windows kullanıcıları elbette es geçilmedi. Windows kullanıcılarının Trello’nun masaüstü sürümünü denemeleri için sadece yarını beklemeleri gerekecek.

Kişisel çalışmalar ve ekip çalışmalarında “pano” sistemiyle hayatınızı daha düzenli hale getirmeye çalışan Trello tıpkı Bitbucket ve Dropbox Paper benzeri bir girişim. Kişisel kartlar ve panolar oluşturabileceğiniz Trello hem kendi işlerinizi hem de ekip çalışmalarınızı daha pratik ve inovatif hale getirmeye yardımcı oluyor.

Dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcısı olan Trello’nun uzun bir süre boyunca sadece web uygulaması ve mobil uygulamarı mevcuttu. Kısa bir zaman önce Atlassian tarafından satın alanan Trello’nun CEO’su TechCrunch’a yaptığı açıklamada şimdiye kadar önceliklerinin web ve mobil platformlarda maksimum deneyimi elde etmek olduğunu, masaüstü uygulamasına anca sıra geldiğini belirtti.

Eğer kişisel olarak ya da ekip çalışmalarınız için işinizi kolaylaştıracak bir araç arıyorsanız Trello’ya bi’ göz atmanızı önerebiliriz. Hali hazırda Trello kullanıcısı olan arkadaşların da yorumunu alabiliriz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al