wmaraci reklam

Tüm Aramalarını Nazikçe Yapan Bayana Google'dan Teşekkür!

Ben Eckersley adında İngiliz bir genç büyükannesinin bilgisayarını açıyor ve kısa süre içerisinde büyükannesinin yapmış olduğu Google aramalarında tuhaflık olduğunu fark edip bunu Tweet atmaya karar veriyor;

Ben Eckersley attığı Tweet’ine bir de görsel ekleyerek;

''Aman Tanrım! Büyükannemin bilgisayarını açtım, Google'da ne zaman bir şeyler arasa 'lütfen' ve 'teşekkürler' yazıyor."

 

Şeklinde Tweet atıyor. Görselden de görebileceğiniz üzere Ben’in büyükannesi bir nezaket kuralı olarak Google’dan bir şey isterken “lütfen” ve isteğini bitirirken de “teşekkürler” diyerek aramalarını gerçekleştiriyor. Nasıl oldu bilinmez ama kısa süre içerisinde Ben’in attığı bu Tweet, Google’ın İngiltere ofisinin (Google UK) dikkatini çekiyor ve İngiltere ofisi büyükanneye büyük bir jest anlamında cevap tweet’i atıyor.

 

Google UK, Ben’in attığı Tweet’e karşılık doğrudan büyükannesine cevap yazarak yapılan milyonlarca arama içerisinden yaptığı aramaların yüzlerini güldürmeye yettiği yazılıyor. Google’ın teşekküründen sonra kısa süre için popüler hale gelen büyükanneden faydalanmak isteyen torunu Ben’de bu aramaları gerçekleştiren harika kadınla bir kare fotoğraf çekip Twitter’a atmayı ihmal etmiyor.

Özellikle artık internette oluşturduğumuz içerikler ve paylaşımlar için yorumların bile yapılmadığını düşünecek olursak muhtemelen böyle bir haber yüzünüzde tebessüm oluşmasına fazlasıyla yardımcı olacaktır :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al