wmaraci reklam

Tüm Dünyadaki Google Araması Trendlerini Takip Edebileceğiniz İnternet Sitesi

Kurşun kadar hızı hareket eden ve hedefe ulaşmayan içerikler son zamanlarda pek satmıyor. Belki hazırladığınız içerik günün birinde trafik almayı başarıyor ve sizi mutlu ediyor olabilir ama ya kurşun hiç hedeflememiş olduğunuz tahtaya denk gelmezse? Bu oldukça olası değil mi? Bir kurşun sıktınız ancak kurşuna yön vermediniz. O halde kurşunun hedef tahtasını bulması ancak kazara olacaktır.

İçeriklerinizi bir kaza kurşununa dönüştürmek istemiyorsanız, elinize büyütecinizi kaptığınız gibi anahtar kelimeler ve trendlerin peşinden koşmaya başlamanız lazım. Bunun için birçok araç var ancak en kısa sürede hit alması ve trendi yaka paça yakalayacak içerikleri avlamak istiyorsanız Google Trends’i okumayı ve fırsatları yakalamayı öğrenmeniz lazım. Google Trend demişken, bu blog yazısına konu olan Google Trends Map da bize bu konuda yardımcı oluyor.

NeoMam Studios tarafından yapılandırılan Google Trend Haritası aracının işlevi oldukça basit. Sıradan Google Trends yerine bu harita size tüm ülkelerdeki arama trendlerini üç boyutlu bir dünya grafiği üzerinde gösteriyor. Grafik sayesinde tüm ülkelerin arama trendlerine hızlıca göz atmak daha kolay ve zahmetsiz hale geliyor.

Sağ tarafta yer alan menü yardımıyla da harita üzerinde bazı kişiselleştirmeler yaparak, ülkeleri daha belirgin hale getirmek gibi pratik avantajlardan faydalanabiliyorsunuz. Evrensel medyanın ülkemizdeki medya organlarından daha hızlı işlediğini düşünürsek Google Trends Map’ı mantıklı şekilde kullandığınızda kısa sürede trendi yakalayacak içerikler üretebilir ve anahtar kelimele fikirlerinin yağmasa da damlamasına yardımcı olabilirsiniz.

NeoMam Studios’un Global Trend Tracker, yani Küresel Trend Takibi aracı haber ve biyografi sitesi olanlar başta olmak üzere Google Trends’i içerik stratejisi olarak kullanmak isteyen tüm Webmaster’lara yardımcı olacaktır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al