wmaraci reklam

Tüm Platformlar İçin Tek Bir Not Alma Uygulaması: Simplenote

Evde, cepte, ofiste, işte orada ve burada sürekli aynı not alma uygulamasını kullanmak istiyor fakat ihtiyaçlarınızı karşılayacak ücretsiz bir uygulama bulamıyor musunuz? O zaman bu müjde size gelsin; Simplenote şimdi ücretsiz ve tüm platformları destekliyor!

Simplenote, tüm notlarınızı tek hesap üzerinde toplayabileceğiniz son derece hoş tasarıma sahip, Markdown destekli bir metin editörü. Tasarımı nedeniyle kısa sürede birçok bilgisayar kullanıcısının dikkatini çeken yazılım hem ücretsiz hem de son derece gelişmiş özelliklere sahip.

Açık kaynaklı ve ücretsiz olmasının yanı sıra Simplenote’u cazip kılan en önemli özelliği ücret ödemenize gerek kalamadan kullanabileceğiniz eş zamanlama (sync) özelliği. Böylece nerede olursanız olun tüm notlarınızın hepsini kolayca eşitleyebiliyor ve çalışmalarınızı tek bir alandan yönetebiliyorsunuz.

Birkaç ay önce Windows ve Linux için çıkışını yapan metin editörü Simplenote, artık Windows, Linux, Mac OS, iOS ve Android, Kindle Fire platformlarını destekliyor. Ayrıca servisin web sürümü de yer alıyor.

Ücretsiz editörü istediğiniz platformdan bir cihaza yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al