wmaraci reklam

Tuvalet ile Çalışan Bitcoin: Shitcoin!

Kriptopara ve Blok Zinciri teknolojisinde acayip b*ktan işler dönüyor. Eğer bugüne kadar defalarca kez “Bu işin artık iyice boku çıktı yeaa!” diye sitem ettiyseniz, uyarayım: bu kez iş resmen b*ka battı…

Bitcoin’in egemenlik sürdüğü ve birçok altcoin’in piyasaya sürüldüğü Kriptopara dünyasında ayakta durmak, en az metrobüste ayakta tutunmadan yolculuk yapmak kadar zor. Kendini diğer kriptopara birimlerinin önüne koymak isteyen altcoin girişimleriyse sansasyonel yöntemlerle sosyal medyada viral olma yoluyla pazara giriyor. Bunun son örneği ise TRON’un akıllı tuvalet sağlayıcısı Moshroom ile tutuştuğu ortaklık oldu.

Peki, mevzu tam olarak nedir? Bildiğiniz gibi Blok Zinciri teknolojisi genellikle küçük miktarda ödemeleri yapmak için kullanılıyor. Shitcoin ise akıllı tuvaletlerde ödeme yapmak için kullanılacak. Büyük ve küçük abdest arasında fark olacak mı bilmiyorum ama bu işin her türlü insanlara beklendiğinden pahalıya mal olacağı garanti.

İşin şakası bir yana, aslında TRON ve Moshroom toplumun kanayan yaralarından birine parmak basıyor. Birçok ülkede işinizi halletmek için temiz ve güvenli tuvaletlere ulaşmak sanıldığı kadar kolay değil. Bu ortaklık Blok Zinciri teknolojisiyle işi tatlıya bağlamayı planlıyor.

TRON ve Moshroom ortaklığının ilk adresinin Güneydoğu Asya ve Hindistan olması düşünülüyor. Tuvaletin kullanılacağı cihazların ise tamamı Shitcoin destekli olup, Blok Zinciri teknolojisiyle çalışacak.

Burada Shitcoin’in asıl amacının mikro ödemeler yapmak olduğu detayının altını çizmemiz lazım. Yani, bu coin’in diğer altcoin’ler gibi sirkülasyonda öküz parası değerine ulaşması beklenmiyor. Yine de insanların bu tarz b*ktan şeyler konusundaki tutumunu biliyorsunuz... Hiç umulmadık bo… neyse…

Shitcoin hakkında sizin düşüncelerinizi de epey merak ediyoruz. Siz bu ortaklığı nasıl buldunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al