wmaraci reklam

Twitter'a Anket Özelliği Geliyor!

Twitter, uzun süredir testlerini sürdürdüğü anket özelliğini, tüm kullanıcılarına dağıtacak. Testlerden başarı ile geçen bu özellik tam puan aldı ve yavaş yavaş kullanıma sürülüyor. Bu özellik başta ABD olmak üzere, hemen hemen tüm kullanıcılarından iyi yorumlar aldı. Artık twitter üzerinden güncel konuları, takipçilerinizin oylamalarına sunabilecek ve konu hakkındaki yorumlarını kısa sürede istatiksel olarak görebileceksiniz.

Twitter’ın yeni özelliği bugünden itibaren iOS, Android ve web ortamında dağıtıma çıkması planlanıyor. Peki anket oluşturmak kolay olacak mı? Evet, kolay olacak. Tweet gönderme penceresinden anket oluşturma seçilerek, takipçilerinize tweet atar gibi oluşturduğunuz anketi ve şıkları sunabileceksiniz. Bu özelliğe Twitter tarafından iki kıstas getirilmiş. Bu kısıtlamalar, özellik kullanıma açılınca devam edecek mi bilinmiyor, fakat beğeni toplarsa bu kısıtlamalar ortadan kalkabilir.

  • Hazırladığınız anket 24 saat aktif olacak.
  • Anket için en fazla iki seçenek sunulabilecek.

Sonuçları tüm takipçileriniz görebilecek. Bu yeni özellikle birlikte favori ve beğenme butonları gibi sık kullanılan özellikler, yavaş yavaş popülaritesini kaybedecek gibi gözüküyor. Fakat kullanıcılar, anket özelliği sayesinde takipçileri ile daha çok etkileşimde kalacak.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al