wmaraci reklam

Twitter Anı Paylaşma Özelliğini Aktif Hale Getirdi

Twitter’ın anı özelliği son yıllar içerisinde platforma kazandırılan en önemli özelliklerden biriydi ancak test aşamasında anı özelliğinin geliştirilmesi nedeniyle bu özellik tüm hesaplar için sunulmamıştır. Twitter HQ ve bazı partner profiller için kullanımına izin verilen anı paylaşma özelliği bugün itibariyle Twitter üzerinde yer alan tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

Twitter, bugün resmi hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir Tweet ile birlikte anı paylaşma özelliğinin nasıl kullanılacağını gösteren ufak bir video yayınladı;

Twitter’da anı özelliğini kullanmak için Twitter’a masaüstü sürümden giriş yapmanız ve kendi profil sayfanıza giriş yapmanız gerekiyor. Profil sayfanızda görünen sekmelerin arasına gelen yeni “Anlar” sekmesini görebilirsiniz. Anlar sekmesine giriş yaptıktan hemen sonra sağ kısımda yer alan “Yeni An Oluştur butonu yardımıyla ilk anınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Twitter’ın anı paylaşma özelliği tıpkı Snapchat ve Instagram’ın hikaye özelliğine benzer şekilde işleyecek. Tek fark, bu bölüm sayesinde daha çok hatırlanmaya değer anlarınızı paylaşabilme şansına da sahip olacaksınız.

Bir trend olarak hikayeler özelliği tüm platformlar için tuttu gidiyor fakat sizce markaların hepsinin aynı özelliği kendine göre düzenleyip, sistemlerine dahil etmesi ne kadar doğru? 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al