wmaraci reklam

Ummadığımız Taş Baş Yarıyor: Wix, DeviantArt’ı Satın Aldı

YouTube reklamları, tanıtım reklamları derken kullanmasak da adımız kadar iyi bildiğimiz Wix, anlaşılan web dünyasının umulmadık taşı olacak ve bu taş yakında başımı ciddi halde yarabilir. Finansal açıdan güçlü bir girişim olan Wix, hiç beklenmedik bir hamleyle dijital eser platformu DeviantArt’ı satın aldı.

DeviantArt’ı tüm birçok Webmaster ve özellikle tasarımcılar muhakkak biliyordur ancak yine de bilmeyenler için tanıtmak gerekirse; DeviantArt, içerisinde tasarım ve tasarımcıların yer aldığı, tasarımcıların kendilerine ait orijinal çalışma ve çalışma materyallerini paylaştığı dünyanın en büyük dijital tasarımcı platformlarından biri. Wix’in açıkladığı bilgilere DeviantArt platformu 3 milyon dolar borcu da dahil olmak üzere 36 milyon dolar nakit ödeme karşılığında Wix’e devredilecek.

DeviantArt’ın Wix markası altına geçmesi DeviantArt’ın geleneksel yapısını bozmayacak. Ekip kısmında yapılacak tek değişiklik DeviantArt’ın kurucu ortağı ve CEO’su olan Angelo Sotira’nin Wix’in yönetim ekibine katılması olacak.

Bunun haricinde platform yine eskiden olduğu gibi Wix’den bağımsız şekilde çalışmaya devam edecek. Elbette bu satın alma olayı sonrasında DeviantArt’a Wix tarafında bazı yeni özellikler eklenecek ve Wix ile DeviantArt platformu bu hamleyle bir araya getirilecek.

DeviantArt’ın 40 milyondan fazla kullanıcısı mevcut ve dijital platform olarak 325 milyon kadar orijinal esere ev sahipliği yapıyor. İlk defa 2000 yılında internete merhaba diyerek açılan DeviantArt platformu internetin en eski platformlarından biri olma şerefine de sahip.

Reklamlarıyla bizi bıktıran yaka silktiren Wix, şimdiden sonra DeviantArt ile de başımızda olacak. Wix’in bu ani çıkışını siz nasıl yorumluyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al