Umulmadık Taş Olarak Bitcoin, Tekrar Baş Yarabilir!

Bitcoin umulmadık taş olarak tekrardan baş yarabilir. 2017’nin sonunda 20 bin dolar seviyesinden başaşağı çakılmaya başlayan ve en son 6 bin 500 dolar seviyesinde durulan Bitcoin, tekrardan 7 bin 710 doları gördü. Bu rakam Bitcoin için kritik. Zira 7 bin 710 dolar, Bitcoin’in son 2 ayda geri kazandığı en büyük değerlerden biri.

Kriptopara dünyasının popülaritesini yitirmeye başlamasıyla birlikte tüm altcoin’ler birer birer değer kaybetmeye başlamıştı. Gerek siyasi olaylar gerek kriptoparalara karşı uygulanan ciddi yaptırımlar, yeşillik sektörü çöle çevirmeye yetmişti. Geçtiğimiz birkaç ay içinde tekrardan hareketler coin dünyası, 7 kere uçurumun kenarından dönen Bitcoin için yeni umutları yeşertmeye başladı. Bitcoin’in tekrar zirveye tırmanması birçok altcoin’in de eşzamanlı olarak değer kazanmasının yolunu açtı.

İşbu içeriğin hazırlandığı vakitte CoinMarketCap’in verilerine göre Bitcoin 7 bin 710 dolarlık birim fiyatıyla 132 milyar dolarlık piyasa değeri korumuş oluyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz gün WM Aracı Forum’da Uzmanların "Bitcoin Yatırımı için Geç Kalınmadığını" Söylemesinin 7 Nedeni konulu bir içerik yayınlamıştık. Henüz konuşmak ve yorum yapmak için elbette çok erken fakat, uzmanlar söylemlerinde belki haklı olabilir.

Bitcoin şu an için kimi yatırımcılara göre patlamaya hazır bomba, kimine göre ise alım fırsatının tam vakti. Yatırım riski kadar vaat edilen kazançların büyük olup olamayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Sizce Bitcoin’in önümüzdeki günlerdeki değeri ne olacak? Yükseliş devam edecek mi ve dahası bu bir alım fırsatı mıdır?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al