wmaraci reklam

Visual Studio 2017 Yayınlandı!

Yazılım geliştiricilerinin sıklıkla tercih ettiği geliştirme ortamlarından biri olan Visual Studio 2017, lansman etkinliğiyle birlikte bugün tüm geliştiricilerin beğenisine sunuldu. Daha önceden söz verdiği gibi Microsoft, Visual Studio 2017 sürümünü, Visual Studio for Mac Preview 4’ü ve Team Foundation Server 2017 Update 1’i de yayınladı.

Zengin yapısı, gelişmiş hata ayıklama özellikleri ve yüksek kullanım rahatlığıyla hiç kuşkusuz Visual Studio’nun 2017 sürümü de en iddialı IDE’lerden biri olma konusunda aday olacak. Visual Studio’nun 2017 sürümü ile geliştiriciler Android, iOS, Mac, Windows, web ve bulut için uygulamalar geliştirmek konusunda tamamen özgür olacaklar. Microsoft’un lansman etkinliğinde söylediğine göre bu sürüm Microsoft’un şimdiye kadar geliştirmiş olduğu en iyi Visual Studio sürümü olacakmış.

Merakla beklenen sorunun yanıtı da evet; artık Mac kullanıcıları Visual Studio’yu OS X platformu üzerinden kullanma şansına sahip olacaklar. Visual Studio kullanamadığı için Mac’den vazgeçen geliştiriciler açısından bu da sanırım iyi bir gelişme olabilir.

Visual Studio 2017 özellikle hız konusunda gözle görülür performans farkı sunacak. Mobil platformlar için uygulama geliştirmeyi daha kolay hale getiren Visual Studio, yerleşik Git desteği, 1000’den fazla uzantı ile de geliştiricilerin kalbinde taht kurmayı planlıyor.

Visual Studio’nun yeni sürümünden haberdar olmak veya demo sürümünü indirmek için buraya tıklayarak resmi lansman sayfasına gidebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al