wmaraci reklam

Web Sitesi ve Mobil Uygulama Tercümeleri %25 İndirimli

Tüm webmasterların ve mobil uygulama sahiplerinin sık sık ihtiyacı olan web sitesi ve mobil uygulama lokalizasyonu hem yurtdışı odaklı seo yapanlar, hem hizmetlerini ve ürünlerini yurtdışına da satmak isteyenler, hem de uygulama marketlerinde farklı ülkelerde yeni kişilere hitap etmek isteyenler için vazgeçilmez hizmetlerin başında geliyor.

Web sitesi ve mobil uygulama lokalizasyonu alanında Netmarble, Tencent, Perfect World gibi pek çok firmanın mobil uygulamaları ve web site çevirileri konusunda hizmet vermis olan Protranslate, şimdi de WMAracı kullanıcıları için özel bir teklif sunuyor. Web site tercümesi ve mobil uygulama lokalizasyonu hizmetlerinde WM25 kupon kodu ile uygulama veya mobil oyunlarınızı ve web sitelerinizi kolayca başka dillere tercüme ettirebilirsiniz.

Neden web sitelerinizi ve mobil uygulamalarınızı başka dillere tercüme etmelisiniz?

Eğer reklam geliri elde eden bir yayıncı iseniz, hem adsense, hem de affiliate kampanyalarda yurtdışı reklam envanterinden faydalanma imkanı elde edersiniz. İngilizce gibi dillerdeki yoğun rekabet, sizin adsense gibi reklamlardan ve yurtdışı odaklı affiliate kampanyalarından daha fazla gelir elde etmenizi sağlar.

Eğer hizmet veya ürün satışı yapan bir web sitesi sahibi iseniz, yurtdışındaki müşterilere de hitap etme imkanı sağlarsınız. Sitenizi tercüme ederken ileteceğiniz title, meta description gibi öğelerin de tercümelerni yaptırarak o dile özel seo işlemlerinizi de tercümeyle birlikte halledersiniz.

Eğer bir webmaster olarak firmalara web sitesi ve mobil uygulama geliştirme hizmeti sunuyorsanız, hizmetinizi farklı dillerde web sitesi ve lokalizasyonu yapılmış şekilde teslim ederek ek hizmet satma ve hizmetinizi daha değerli kılma imkanı elde edersiniz. Bugün inşaat, medikal hizmetler vs. gibi pek çok sektörden firma web sitesini en az 3 dilde yayınlayarak yayına almayı tercih ediyor.

Eğer bir mobil uygulama sahibi iseniz global olarak uygulamanızın uygulama marketlerinde feature edilerek ana sayfadan tanıtılması için Apple ve Google İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Arapça, Almanca gibi en az çok kullanılan birkaç dilde yayınlanmış olmasını istiyor. Bölgesel tanıtımlar için de bu dillerde lokalizasyonu yapılmış bir uygulama, orjinal bir uygulama yayınladığınızda ücretsiz olarak tanıtılması için size büyük avantaj sağlayacaktır.

Siz de WM Aracı üyelerine sunulan bu fırsattan faydalanmak için WM25 kodunuzu Protranslate.net adresinde canlı destek ekibine bildirin, indirimli web site ve mobil uygulama lokalizasyon hizmetleriyle sitenizi dünyaya duyurun!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al