wmaraci reklam

WhatsApp için Onaylanmış Profiller Özelliği Yolda!

Instagram, Facebook ve Twitter başta olmak üzere hemen her sosyal mecrada gördüğümüz doğrulanmış profiller özelliği yakın zamanda WhatsApp’a transfer edilecek. Bu özellik sayesinde işletme olarak WhatsApp’ı kullanan ve WhatsApp’ı destek hattı olarak kullanmayı tercih eden profillerin isimlerinin yanında yeşil tik işareti belirecek.

WhatsApp kısa zamanda çok yol kat etti. Cebe attığı farklı özellikler sayesinde artık WhatsApp bir anlık mesajlaşma uygulamasında çok daha fazlası. En popüler sosyal ağlar kadar aktif kullanılıyor ve kişisel iletişimde milyonlarca kullanıcı için köprü görevi görüyor. Hatta çoğu zaman kişisel iletişimin dışında ticari iletişim için de köprü vazifesini üstleniyor. Bunun farkında olan WhatsApp kullanıcıların doğru hesaplarla irtibatta olduğunu belirgin hale getirmek için yeşil tik sistemini kullanacak.

Diğer sosyal ağlardaki onaylanmış profil özelliğinin muadili olacak güncelleme sayesinde artık insanlar irtibata geçtikleri kişilerin gerçek mi ve güvenilir mi olduğundan haberdar olabilecek. WhatsApp, onaylanmış profil sahiplerine ekstra olarak çalışma saatlerini belirtme ve otomatik yanıt gibi işlevsel özellikler de sunacak.

Şimdilik sadece WABetaInfo tarafından doğrulanan güncellemenin detayları hakkında maalesef yeterli bilgi yok. Özelliğin WhatsApp’ın Sıkça Sorulan Sayfalar içinde yer alması, yeni güncellemenin kısa süre içinde kullanıma sunulacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al