wmaraci reklam

Windows 10 Uygulamaları Yüklenmeden Denenebilecek

İşinizi görmeyen uygulamaları indirip, paraları kaptırmaya işlevsel olarak size istediğinizi sunmayan uygulamaları indirip hayal kırıklığı yaşamaya son. Daha önce bir muadilini Instant Apps olarak gördüğümüz “Dene bak, beğenmezsen almazsın” işlevine sahip olacak özellik, çok yakında Windows 10’un mağazasına da dahil olacak.

Uygulamaların içinden hıyar çıkmasa bile, bilgisayar kullanıcıları olarak uygulamayı indirirken veya satın almadan önce o uygulamanın ne kadar işini görüp görmeyeceğini bilmek hoş bir deneyim olurdu. Android platformunda oldukça başarılı olarak uygulanan bu düzen yakında Windows 10’un uygulama mağazasına da dahil olarak uygulama geliştiricilerinin kullanımına sunulacak.

Windows 10’un mağazasına getireceği özelliğin adı Playable Ads (Oynanabilir reklam) adı altında sunulacak. Uygulamalar ve oyunlar için sunulacak bu özellik sayesinde kafanızın rahat etmesi adına uygulamayı 3 dakika boyunca indirmeden ve yüklemeden deneyebilmeniz mümkün hale gelecek. 

Tabii uygulama 3. dakikadan sonra corta bağlarsa ne yazık ki yapacak bir şey olmayacak. En azından ücretli ve satın almak istediğiniz uygulamalara böylece bi göz atmak, istediğiniz işlevi sunup sunmadıklarını görmek açısından iyi bir özellik olacağını da inkar edemeyiz.

Playable Ads olayı resmi olarak doğrulandı ve açıklandı ancak dünyaya ya da bizim topraklardaki Windows 10 mağazalarının bu özelliği ne zaman uğrayacağı şimdilik bilinmiyor. Android ve Windows platformundan sonra artık bu sistemi iOS ve MacOS için de görsek hiç fena olmaz değil mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al