wmaraci reklam

Windows’a Yakında Mobil Cihazımızdaki Fotoğraf ve Videoları Wi-Fi ile Gönderebileceğiz

Microsoft çok yakında Android ve iOS kullanıcılarına sunacağı bir mobil uygulama yardımıyla cihazınızdaki fotoğraf ve videoları Windows’a aktarma işini tatlıya bağlayacak. İtalyan teknoloji blogu Aggiornamenti Lumia’nın haberine göre; Windows mobil cihazımızdaki fotoğraf ve videoları kolayca aktarabileceğimiz yeni bir uygulama geliştiriyor.

Mobil cihazımızdaki fotoğrafları Windows’a kolayca aktarmamıza yardımcı olacak yeni uygulama tıpkı Windows 10’un içinde dahili olarak yer alan Fotoğraf programında olduğu gibi çalışacak. Yalnız bu sefer kullanıcıların fotoğraf ve videoları aktarması için OneDrive’a ve Windows Phone’a ihtiyacı olmayacak. Aynı Wi-Fi ağı üzerinde yer alan cihazlar, uygulama üzerinden istedikleri fotoğraf ve videoları toplu olarak gönderme şansına sahip olacak.

Windows kullanan webmasterlar için fotoğraf ve videoları bilgisayara aktarmak büyük bir üşengeçlik kaynağı. Hafıza kartı ile atsanız ayrı dert, bulut depolama servisi üzerinden yürüseniz, düşük internet hızıyla kaybedilen zaman apayrı bir dert. Windows en sonunda geliştirdiği yeni uygulamayla bu yaramıza derman olacak ve jet hızında fotoğraflarımızla videolarımızı bilgisayarımıza aktarmamıza yardımcı olacak.

Özellikle cihazınızdaki görsel dosyalarınızı sürekli bilgisayara depolama gibi bir alışkanlığınız varsa uygulama sayesinde yedekleme işlemlerini otomatikleştirebilecekseniz. Diğer yandan mobil cihazlarında sürekli yetersiz alan sorunu yaşayanların görsel dosyalarını bilgisayarına aktararak depolama alanını daha verimli kullanabileceği düşünülüyor.

Şimdilik uygulamaya dair çok az detay ve birkaç önizleme paylaşılmış. İlerleyen günlerde uygulamanın içeriği daha net belli olacaktır. Windows’un dört gözle beklediğimiz uygulaması, uygulama mağazalarındaki yerini aldığında sizi ayrıca haberdar edeceğiz.

Windows’un en büyük eksikliklerinden biri bu uygulama sayesinde kapanacak gibi duruyor. Şu an siz fotoğraf ve videolarınızı aktarmak için nasıl bir çözüm uyguluyorsunuz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al