wmaraci reklam

Xbox One Kontrol Cihazlarını Bilgisayarda Kullanmak

Microsoft’un oyun konsolu Xbox One için wireless alıcısı satışa sunuldu. Bu alıcı sayesinde, Xbox One kullanıcıları, kontrol cihazlarını bilgisayarlarında da rahat bir şekilde kullanabilecek. Oyun konsolu sahipleri, konsollarına ait kontrol cihazlarını, üçüncü parti yazılımlarıyla bluetooth üzerinden bilgisayarları ile etkileşime sokabiliyorlardı. Fakat Microsoft’un bu alıcısı ile hiç bir yazılıma gerek kalmadan beraberinde gelen yazılımı ile direkt olarak bilgisayarlarında kullanabilecek. Böylece üçüncü parti yazılımlarda meydana gelen sorunlardan da kurtulacaklar. 

Fiyatı 25 dolar (http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controllers/windows-10-wireless-adapter/) olarak belirlenen cihaz satışa sunulmuş durumda. Kontrol cihazının tasarımı hoşuna giden, fakat konsol sahibi olmayan bilgisayar kullanıcıları, Xbox One kontrol cihazı ile bilgisayarlarında oyun oynama deneyimi yaşamak istiyorsa, 80 dolar vererek hem alıcıya hem de kontrollere sahip olabiliyor. 

Bilgisayarınızda Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası kullanmak için güncel bilgisayar sürücülerine sahip olmanız gerekiyor. Windows 10'da en güncel sürücüler işletim sistemiyle birlikte önceden yüklü olarak geliyor.

Windows 8.1 ve Windows 7'de ise aşağıdaki sürücü paketlerinden birini indirip yüklemeniz gerekiyor:

 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al