wmaraci reklam

Xbox Scorpio Gerçek 4K Görüntü Verecek

Sony PlayStation 4 Pro geçen hafta çıktı, arkasından 2017 yılının yaz aylarında çıkması planlanan Microsoft’un Scorpio konsol projesi duyuruldu. Xbox yöneticisi Aaron Greenberg açıklamasında konsolun gerçek 4K görüntü sunacağını belirtti.

Yakın zamanda Meksika’da düzenlenen Xbox Fanfest festivalinde Xbox için şimdiye kadarki en güçlü konsol olacağını belirten Greenberg, Xbox ‘ın gerçek 4K görüntü kalitesi sunacağını ve daha önce hiçbir konsolda görmediğimiz gerçekten inanılmaz oyun görsellerine sahip olacağını belirtiyor. İnsanların daha iyi bir deneyim için güçlü bilgisayar sistemlerine binlerce dolar harcadıklarını ve bu deneyimi bir konsol ile insanların oturma odalarına taşımak istediklerini, projenin büyük bir parçasının bu olduğunu sözlerine ekledi.

Xbox Scorpio 4K gerçek oyun deneyimi, 6 teraflop grafik işleme gücü, 320 GB/s bellek bant genişliği sunuyor ve bunun yanında 8 çekirdekli bir işlemciye sahip. Ayrıca yüksek duyarlıklı VR deneyimi sunmakta.

Microsoft Scorpio projesini Haziran ayında düzenlenen E3 fuarında duyurmuştu ama şirket o zamandan beri projenin detayları hakkında çok fazla bilgi vermemişti. Bu yakın zamanda değişebilir çünkü Greenberg, Microsoft’un açılış için büyük bir birikim yaptığını belirtiyor. Microsof ayrıca Scorpio projesi hayata geçtikten sonraki zaman diliminde piyasaya çıkacak tüm oyunlarda 4K çözünürlüğünün varsayılan olarak destekleneceğini de belirtti.

Cihazın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı fakat sürekli “premium” bir cihaz olduğundan söz edildi. Yani biraz tuzlu bir konsol olabilir.

Sony PlayStation 4 Pro ile Xbox Scorpio savaşını kim kazacak diye merakla bekliyoruz. Sizce savaşın galibi kim olur? :)

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al