wmaraci reklam

xDrive, Dünyanın En Ünlü Oyun Fuarı Gamescom’a Katılıyor!

Geniş ürün yelpazesi ve tasarım çizgisiyle sektörün öncü ve lider firması xDrive Oyuncu Koltukları, 24-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük bilgisayar ve oyun fuarı Gamescom'a katılarak oyuncu koltukları alanında global markalar arasında Türkiye'yi temsil edecek.

xDrive, 24-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Kölnmesse Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Gamescom’a ilk kez katılacak. Ürünlerini, 10.1. Hall, B049 nolu stantında sergileyecek.

Gamescom'un xDrive Oyuncu Koltukları için stratejik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan xDrive Genel Müdürü Fatih Yalçın; “Sektör profesyonellerinin her yıl büyük bir ilgiyle takip ettiği, yeni ürünlerini tanıttığı ve önemli işbirliklerine imza attığı Gamescom Fuarı; ürünlerimizi tüm dünya ile paylaşabileceğimiz bir etkinlik ve bu fuara katılımımız, Türk mobilya sektörünün uluslararası arenada tanıtımına da katkı sağlaması açısından büyük önem taşımaktadır. Ar-Ge ve Ür-Ge'ye verdiğimiz önemle, yenilikçi tasarım anlayışımızı uluslararası sektör profesyonellerinin ve nihai tüketicilerin beğenisine sunacağız. Türkiye'nin tasarım ve üretim gücünü Almanya'da sergilemekten mutluluk duyuyoruz" dedi ve fuarla ilgili beklentilerini paylaştı.

xDrive Oyuncu Koltuğu Sektöründe Global Marka Olma Yolunda İlerliyor!

Kısa süre önce Amazon.de mağazasını açan xDrive, amazon.de mağazası üzerinden tüm Avrupa’ya Almanya da bulunan deposu üzerinden gönderim yapıyor. Gamescom fuarı ile birlikte Avrupalı nihai tüketicilere de xDrive oyuncu koltuklarını bizzat deneyimleme fırsatı sunarak Avrupa’daki perakende e-ticaret satışlarını da arttırmayı hedeflemektedir.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.67 / 5 (3 değerlendirme)

3 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al