wmaraci reklam

Yeni E-Posta Adresinizi Mailscribe Üzerinden Oluşturun

Kişisel e-posta adreslerinizi onlarca gereksiz iletiden kurtarmak ister misiniz? Mailscribe işte tam da bunun için devreye giren yenilikçi bir e-posta servisi.

İnovatifliği sadelik ile buluşturan bu yeni sistemin katkılarından bahsederken biz de kendi hesabımızı açtık ve takip etmek istediğimiz ancak kişisel postalarımızı kullanmaktan çekindiğimiz bültenlere kayıt olduk. Dolayısıyla kendi deneyimlerimizi de paylaşacağız.

Doğrusu anonim adresler kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü kayıt olduğunuz bazı adreslerde yaşanabilecek güvenlik sorunları ya da kötü niyetli site yöneticileri bilgileriniz açığa çıkmasına neden olabilir. Bu da kişisel verilerimizin gizliliğini tehlikeye atacaktır ve dolandırıcıların kapımıza gelmesiyle sonuçlanan tatsız bir dönemi bizim için başlatacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi bir ürün için para ödemiyorsanız, ürün sizsinizdir. E-posta verileri özellikle data havuzu geniş, yaşlı ve kapanmaya yüz tutmuş sitelerin başvurduğu ilk kazanç kapılarından birisi.

Mailscribe Inbox ile İletilerinize Düzen Verin

Platformu öne çıkaran iki ayrı yönü bulunuyor. Bunlardan ilk olarak üzerine konuşacak olduğumuz Mailscribe Inbox. Standart elektronik posta arayüzlerinden farklı olarak, Mailscribe size birkaç farklı adresi tek hesaptan kontrol edebilme şansı tanıyor. Hem de arayüzde karmaşaya sebep olmadan ve sadeliğini koruyarak.

Bu sayede kişisel verilerinizin gizliliğini korumak istediğiniz ve kullandığınız ana hesaplarınızı yersiz iletilerden uzak tutmak istediğiniz zaman karşınıza iyi bir opsiyon olarak bu sistem çıkıyor. Örneğin biz, Semrush, Yoast ve benzeri pek çok bülteni aktif olarak takip ediyoruz. Platform ile birlikte bunları derlediğimiz bir alan oluştu ve bu sayede önemli iletileri gözden kaçırmayacağız.

Yandex, Google'a Rakip Olabilir mi?
İlginizi Çekebilir!

Yandex, Google'a Rakip Olabilir mi?

Söz konusu arama motoru optimizasyonu olduğunda her Webmasterın ilk olarak yöneldiği hedef, tüm dünyanın dev arama motoru olan Google oluyor. Bunun yanı sıra bir kısım kitle ise arama motoru optimizasyonu çalışmalarını gerçekleştir...

Gündemi Mailscribe Discover ile Takip Edin

Hepimizin artık isimlerimiz kadar net bildiği bir gerçek var. Yazılım ve teknoloji dünyası yerinde durmuyor. Bu alana ilgi duyuyor ya da dahası doğrudan çalışıyorsanız kendinizi güncel tutmanız, bilgi havuzunuzu sürekli genişletmeniz bir şart. Burada elimizden tutan pek çok araç var. Eğitimler, haber kaynakları, sosyal medya platformları ve bültenler… Marka bu noktada da Mailscribe Discover aracıyla yardımımıza koşuyor.

Discover ilgi alanınız olabilecek çoğu kategorinin, güçlü kaynaklarını derlemiş durumda. Bunlara birkaç tıklamayla abone olabilir ve gündem takibine başlayabilirsiniz. Sadece yazılım ve teknoloji alanlarıyla da kısıtlı kalmayın. Politikadan sağlığa ve finans alanına kadar pek çok kategori mevcut bu alanda.

Elbette oluşturacağınız hesap ile Discover’da yer almayan diğer bültenlere de abone olabilirsiniz. Burada bir kısıt söz konusu değil.

Mailscribe Ücretli mi?

Eğer “Tek eposta tüm bu işlerim için bana yeterli olur.” diyorsanız platformun sizden herhangi bir ücret talebi olmayacak. Bununla birlikte açacağınız ilk adresiniz için tüm özellikler de ücretsiz bir şekilde sunulacak. Fakat birkaç farklı e-postayla birlikte aracı olabileceği en aktif şekilde kullanmak isterseniz açacağınız adres başına 5$ kadar bir ödeme yapmanız gerekiyor. Bu ödemeyle adresiniz sınırsız depolama da dahil tüm özelliklere yaşam boyu erişim alacak.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4.4 / 5 (5 değerlendirme)

5 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al