wmaraci reklam

Yeni Nesil Telefonlara İlham Verecek Değişim!

Bildiğiniz gibi Apple ya da Samsung ‘un çıkardığı her yeni telefon, anonim kullanıcılar tarafından belirlenen testlere girerler. Bu testler genellikle dayanıklılık, performans ve işkence diye üçe ayrılır. Testin en sonunda telefonun canını çıkarırlar. Fakat bu defa bir test değil, tamamen tasarıma yeni bir boyut getiren Reddit kullanıcısının aklına gelen bir tasarım değişikliğinden bahsedeceğiz. Bizim hoşumuza gitti, umarım siz de beğenirsiniz.

Skarface08 kullanıcısı yayınladığı bu tasarım değişikliğini, Samsung Galaxy Note 5 telefonu üzerinde gerçekleştirmiş. Telefonunu tamamen transparan hale getirmiş. Telefon son haliyle gerçekten çok havalı bir görünüme sahip olmuş diyebiliriz. Tabi bu değişiklik sonunda, telefonun garantisi geçersiz sayılacak.

İlk işlem olarak bir vantuz tutacak yardımı ile telefonun arka kapağını çıkarıyor. Tabi öncelikle telefon arka kısmından hafif bir ısıya maruz bırakılarak, jilet yardımıyla yapıştırıcısından kurtarılması gerekiyor. Yapıştırıcıdan kımadan çıkarabilirsek, bir sonraki aşamaya geçebiliriz.

 

 

Söküm işlemi gerçekleştirdikten sonra, arka kapakta bulunan filmi resimdeki gibi sökebiliriz. Tamamen sökerken kapak üzerinde bir deformasyon vermemeye özen göstermek gerekecektir. Yoksa bu işlem size çok pahalıya patlayabilir.

Daha sonra arka kapak yüzeyindeki telefona rengini veren film kaplaması sökülerek, saydam cam tüm berraklığıyla ortaya çıkarılıyor. Bu işlem Samsung ‘un diğer bir modeli olan Galaxy S6 edge ile de gerçekleştirilebilir.

Ortaya çıkan tasarım, piyasadaki tüm modeller arasında göze çarpıyor sanırım. Bu modifikasyondan sonra, Samsung ve Apple gibi devler yeni çıkaracakları modellerinde şeffaf tasarım kullanımına geçer mi bilinmez fakat, tasarımın gerçekten güzel göründüğü aşikar.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al