wmaraci reklam

Yerli E-posta Servisi Uzman Posta İle Verileriniz Şimdi Daha Güvenli

Gmail, Yahoo, Yandex ve Hotmail gibi ücretsiz e-posta servis sağlayıcıları, e-posta kullanıcılarına gizlilik ve güvenlik açısından neredeyse hiçbir şey sunmamasına rağmen, küresel çaptaki popülerliklerinden kaynaklı çok fazla kullanıcı sayısına sahiptir. Fakat e-posta verilerinize erişilmesi sizin için bir sorunsa, popüler e-posta servis sağlayıcılarının size vereceğinin aksine yüksek düzeyde gizlilik ve güvenliğe ihtiyaç duyuyorsanız, o zaman profesyonel bir e-posta servis sağlayıcısına ihtiyacınız var demektir.

Türkiye’nin ilk yerli e-posta servisi Uzman Posta gibi profesyonel bir e-posta hizmeti, ücretsiz e-posta servislerinin aksine tüm altyapısını Türkiye’de barındırarak güvenlik ve gizliliğin yanı sıra size birçok avantaj sunar. Uzman Posta’yı diğer e-posta servis sağlayıcılarından ayıran en önemli şey, Tükiye’nin ilk yerel bulut e-posta sağlayıcısı olmasıdır.

Yerli E-posta Nedir?

Yerli E-Posta’; güncel yasal mevzuatlara uygun şekilde %100 yerli sermayeli bir Türk şirketi tarafından sunulan ve tüm altyapısını Türkiye’de barındıran bir e-posta hizmetidir.

Küresel e-posta servislerinin (Gmail, Yahoo, Yandex, Hotmail vb.) verilerinize erişmesi sizin için sorunsa, yerli bir e-posta servisi kullanarak verilerinizin Türkiye sınırları içerisinde kalmasını sağlayabilirsiniz.

Nasıl mı?

Türkiye’nin ilk yerel bulut e-posta sağlayıcısı olan Uzman Posta tüm altyapısını Türkiye’de barındırarak, verilerinizi yüksek güvenlik katmanlarına sahip depolama alanlarında saklar.

İnternet Tarihinin En Eski 100 Alan Adı
İlginizi Çekebilir!

İnternet Tarihinin En Eski 100 Alan Adı

İnternet tarihinin en eski 100 alan adından birine sahip olmanın, arazinizin ortasından otoban geçmesi, kenarına havalimanı kurulması ve yanı başına AVM kondurulmasıyla eş değer şanslılık olduğu kesin. İnternetin sınırları artı...

Uzman Posta İle Verileriniz Nasıl Daha Güvenli Hale Gelir?

Tüm altyapısını Türkiye’de barındıran ve %100 yerli bir e-posta servisi olan Uzman Posta, verilerinizi daha güvenli hale getirmek için aşağıdaki özelliklerin hepsini bünyesinde barındırır:

  1. Şifreleme: Mesajlar ve bilgiler, yalnızca yetkili taraflarca erişilebilmesi için kodlanır.
  2. İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA): İki aşamalı doğrulama olarak da bilinen 2FA, kullanıcıların kimlik bilgilerini doğrulamak için iki farklı kimlik doğrulama faktörü sağlanmasını gerektirir. Uzman Posta, yüksek güvenlik için şifrenize ek SMS destekli giriş katmanı oluşturur.
  3. Uluslararası veri güvenliği standartları: Uzman Posta, veri depolama katmanları ve iletişim protokollerinde düzenli olarak gerçekleştirdiği PenTest’lerle altyapısının daima uluslararası veri güvenliği standartlarında olmasını sağlar.
  4. Olası sızıntı riskleri: Uzman Posta e-posta hesaplarınıza karşı olağan dışı bir aktivite tespit ettiğinde, aktivite kaynağı hemen engellenir ve olası sızıntı risklerinin engellenmesi sağlanır.
  5. Katı gizlilik yasaları: Verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVK Kanunu”) uygun olarak işlenmesi hususunda uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik tüm teknik ve idari tedbirler sağlanır.
    Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile çerçevelenen yeni mevzuata tam uyumludur. Uzman Posta’da barınan tüm e-postalar Türkiye sınırları içerisinde ve yüksek güvenlik katmanlarına sahip depolama alanlarında saklanır.
  6. Gmail, Yahoo ve Outlook ile entegrasyon: Piyasadaki tüm popüler e-posta servisleri ile tam entegre çalışan Uzman Posta ile tarafınıza gönderilen tüm iletiler size ulaşmadan önce çok katmanlı güvenlik taramalarına tabi tutulur.
  7. Gelişmiş yetkilendirme: İşletmenize özel ip yetkilendirmeleri, hesaplarınıza özel gönderim kuralları, sadece kendi alan adına e-posta gönderebilme gibi gelişmiş yetkilendirmeler sayesinde veri güvenliğiniz standart bir e-posta hizmetine göre 20 kata kadar artar.
  8. IP ve zaman tabanlı kayıt: Sadece hesap yöneticilerinin erişebileceği aktivite günlüklerinde tüm hesap işlemleri, kategoriler halinde düzenli olarak ip ve zaman tabanlı olarak kayıt altına alınır. Bu sayede olağan gibi görünen ancak sonradan fark edilen şüpheli işlemlerin kaynağının tespiti mümkün hale gelir.

Veri güvenliği ve gizliliği söz konusu olduğunda yüksek katmanlı önlemleriyle rakiplerinizden bir adım öne geçmenizi sağlayan Türkiye’nin ilk yerli e-posta servisi Uzman Posta, premium özellikleriyle de kullanıcılarına birçok avantaj sunar.

İşte Uzman Posta’nın sunduğu premium özelliklerden bazıları:

  • Dinamik - Esnek Kota
  • Gelişmiş Karantina
  • Sürekli ve Kesintisiz Erişim
  • Ücretsiz  Taşıma ve DNS Desteği
  • Kişisel ve Ortak Takvim
  • Kişisel ve Ortak Adres Defteri
  • Görev Yönetimi
  • CalDAV & CardDAV Desteği
  • E-posta Gönderi Takibi ve Silinmiş E-posta Kurtarma,
  • Outlook vb. Mail Programları ile %100 Uyum
  • Karantina Bülteni
  • Beyaz & Kara Liste
  • Gelişmiş Antivirüs & Anti-Spam
  • Alan Adına Özel E-Posta

Yukarıda belirtilen özelliklerin hepsi Uzman Posta kullanıcıları için anında otomatik olarak etkinleştirilir.

Eğer siz de Türkiye’nin ilk yerel bulut e-posta sağlayıcısı olan %100 yerli e-posta servisi Uzman Posta’yı deneyimleyerek verilerinizin Türkiye sınırları içinde kalmasınız isterseniz, Uzman Posta web sitesinde bulunan ‘30 Gün Ücretsiz Dene’ seçeneğine tıklayabilir ve 30 gün boyunca Uzman Posta’nın kesintisiz e-posta servisini deneyimleyebilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al