wmaraci reklam

Yumulalım; Spotify Öğrenci İndirimli Paketini Sundu

Minibüste arkadan uzattığımız öğrenci ücreti kabul olur da, Spotify’da hiç kabul olmaz mı? Online müziğin internet dünyasında vücut bulmuş hali Spotify, bugün ülkemiz dahil 33 ülke için başlatılan yeni bir öğrenci tarifesi çalışmasına imza attı.

Normal şartlarda standart Spotify kullanıcıları aylık 13,99 TL premium ücreti öderken, Spotify’in “Öğrenci için Premium” paketini satın alan öğrenciler fiyatın yüzde 50’sini yani 6.99 TL ödeyecek. Spotify’ın piyasayı canlandırmak için imza attığı kampanyalı paket Spotify Premium paketi ile birebir aynı özelliklere sahip olacak.

Spotify’in bu kampanyasından faydalanabilmek için kullanıcıların herhangi bir Yükseköğretim kurumu (üniversite ve eş değer derecelere) sahip olması şartı aranacak. Öğrenci maili yardımıyla alınabilen paket eğer mail adresiniz yoksa belge ibrazı yapılarak da satın alınabilecek.

Spotify’ın bu teklifinin sınırlı sayıda kullanıcıya sunulacağı ek bilgisini de verelim. Spotify’ın bu kampanyası hakkında detaylı bilgiye buradaki sayfadan erişebilir, kampanya katılım şartlarına göz atabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al