wmaraci reklam

Zamanı Öğrenmek için Matematik Problemi Çözmenizi İsteyen Saat

Eğer siz de benim gibi lise ve üniversite hayatınız boyunca matematikten nefret etmiş, matematikten kaçmak için akla gelmeyecek işler peşine düştüyseniz, bu saat kesinlikle hayalinizdeki saat değil.

Paris’li sanatçı Axel Schindlbeck tarafından tasarlanan Albert Clock isimli bu saat adeta beyniniz için ufak bir alıştırma merkezi olmayı hedefliyor. Farklı zorluk seviye seçeneklerine sahip olan saat diğer saatlerde olduğu gibi zamanı size doğrudan sunmak yerine çeşitli matematik işlemleriyle sonuca ulaşmanızı istiyor.

Akşam eve işten yorgun argın geleceğinizi düşünürsek bu saati kullandığınız anda zamanı öğrenmek için ekstradan birkaç dakikaya ihtiyacınız olabilir. Gerçi bu saati benim gibi matematiğe kıt biri kullanırsa saati öğrenene kadar işten kovulur, sevgilisinden ayrılır, seanslarını kaçırır hayatı darma duman orası orası ayrı.

En azından bu saat umalım ki sabah alarmı kapatmak için matematik sorusu çözmemizi istemesin. Ha, bu Çin işkencesini bana bedavaya uygulasalar davacı olurum da saatin fiyatı 300 dolar yani 1.100 TL kadarcık.

Siz böyle bir saate sahip olmak ister miydiniz? 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al