lostyazilim
tr.link

Tasarladığım site ve wordpress hakkında bir kaç teknik konuda yardımcı olur musunuz?

13 Mesajlar 2.664 Okunma
acebozum
tr.link

radyoaktif radyoaktif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar/Elektronik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar iyi günler. Wordpress konusunda yardımlarınızı almak adına foruma yeni katıldım. Ve Wordpress de kendini geliştirmeye çalışan bir insan olduğumu belirtmek isterim. Konunun ehli arkadaşlardan da yardım geleceğinden şüphem yok.

Doğalgaz üzerine iş icra eden bir yakınıma tanıtım amacı ile e-erteknik.com adında bir site açtım. Tabi online randevu eklememin yanında, Google My Business ve Adwords hesabı da oluşturduğumdan haliyle site beklediğimden daha işlevsel bir hale geldi. Tabi bende bunları yaparken bayağı bir bilgi edindim. Umarım bu uğraşıma değer.

Ancak kullandığım Asteria teması ücretsiz versiyon olduğu için, pro'sunu alana kadar bu temayı nasıl en işlevsel hale getirebilirim diye uğraştım durdum. Style.css dosyasını da kurcaladım ama istediğim sonucu alamayınca aklıma, işin piri olan üstatlara sorma fikri geldi ve buraya geldim.

Sorularımı, ekran görüntülerinin üzerine yazdım ve madde madde gidiyorum.

1-) Bunu yapmam için, ftp ile siteden hangi dosyayı çekip kurcalamam lazım? Style.css mi Style.php mi

2-

3-)

Temanın sanırım türkçe dil desteği olmadı için yazdığım bazı yazılarda türkçe karakterler kalın gözüküyor ve bu sorunu da, adını unuttuğum bir dosyayı ftp den çekerek utf-8 bomsuz kaydetme yöntemi ile aşmaya çalıştım ama olmadı. Eğer temanın türkçe dil desteği yok ise bu sorunu çözmenin de çözümü yok mu?

4-)

Zira yukarıdaki işlemler için ftp ile siteye bağlanıp Style.css veya Style.php gibi dosyaları kurcaladım ama muvaffak olamadım. Belkide yanlış dosyaları kurcalıyorum bilemiyorum.

Dediğim gibi, kullandığım tema Asterie Free tema

Ve bu temanın orjinalini satın almaya karar verdim ama bir de sizlere sormak istedim. Yukarıdaki sorunlarım eminim Asteria'nın Pro'sunu satın aldıktan sonra çözülecektir. Zira misal benim yapmaya çalıştığım logo ekleme gibi olaylar pro'da mevcut ancak şu anda bütçem olmadığı için free sürümü idarelik en işlevsel hale getirmeye çalışıyorum.

5-)

Son sorum ise bu asteria temasının pro'sunu nasıl alabilirim? Daha önce hiç yabancı sitelerden bir tema almadığım için (daha doğrusu hiç bir siteden almadım :) ) söylüyorum. Yani ingilizcem de yok adamlar ile nasıl anlaşacağım. Banka kartı ile adamların hesabına para mı gönderiyorum akabinde adamlar bana temanın pro sürümünün linkini mail yolu ile mi gönderiyor vs bu konuda bilginiz var ise lütfen beni de bilgilendirin ki izleyeceğim adımları ona göre bileyim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başlangıç olarak biraz fazla soru sordum lakin 1 hafta da birikmiş bu 5 soruyu, farklı farklı konu açarak soracağıma tek bir konuda birleştirerek sormak istedim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür eder, hayırlı günler dilerim.

wmaraci
reklam

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)
1. soru: Header.php dosyasını kurcalaman gerekir. Edit: eğer orada bulamazsan head4.php dosyasına bak birde.

2. soru: Yazıları beyaz renk yapmak için style.css dosyasındaki #footer .widgets .widget'e color:#fff; kodunu eklemen yeterli.
Yok arka plan rengini değiştirmek istiyorsan #footer kodundaki background:#333 kodunu değiştirmen gerek.

3. ve 4. soru: Temanın dil desteğinde bir problem yok. Problem kullanılan fontta Türkçe karakterlerin olmamasından kaynaklanıyor. "kaffeesatzthin" diye bir font kullanıyorsun şu an temada. Onu Arial, Helvetica, sans-serif fontlarından birisiyle değiştirirsen düzelecektir.

5. soru: Ben themeforest.net sitesinden tema alıyorum. Ödemeleri paypal yolu ile yapıyorum. Gerekli işlerimleri yapıp temayı satın aldıktan sonra temanın indirme linki profilinde görünüyor. Bu temanın pro versiyonu ne kadar bilmiyorum ama 40-50$ arası bir şey ise themeforest.net'e bakmanı öneririm.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

1. soru: Header.php dosyasını kurcalaman gerekir. Edit: eğer orada bulamazsan head4.php dosyasına bak birde.

2. soru: Yazıları beyaz renk yapmak için style.css dosyasındaki #footer .widgets .widget'e color:#fff; kodunu eklemen yeterli.
Yok arka plan rengini değiştirmek istiyorsan #footer kodundaki background:#333 kodunu değiştirmen gerek.

3. ve 4. soru: Temanın dil desteğinde bir problem yok. Problem kullanılan fontta Türkçe karakterlerin olmamasından kaynaklanıyor. "kaffeesatzthin" diye bir font kullanıyorsun şu an temada. Onu Arial, Helvetica, sans-serif fontlarından birisiyle değiştirirsen düzelecektir.

5. soru: Ben themeforest.net sitesinden tema alıyorum. Ödemeleri paypal yolu ile yapıyorum. Gerekli işlerimleri yapıp temayı satın aldıktan sonra temanın indirme linki profilinde görünüyor. Bu temanın pro versiyonu ne kadar bilmiyorum ama 40-50$ arası bir şey ise themeforest.net'e bakmanı öneririm.

Cevap için canı gönülden teşekkürler hocam sabahtan diş-çene ameliyatım olduğu için mesajını döndüğümde detaylıca inceleyeceğim. Şimdiden konuda sormayı unuttuğum şu hususu da sorayım: bu asteria pro'nun lisans hakkı sınırsız mı? Yani Türkiye'deki temalarda olduğu gibi sadece tek bir web sitesi için satın alınmıyordur umarım?

Buradan satın almayı düşüyorum ama eğer dediğin yerde de var ise senin yardımın ile oradan da satın alabilirim

http://www.towfiqi.com/asteria-pro-wordpress-theme.html

Misal 1 kere 40$ veriyorum ve bir ömür istediğim sitede kullanabiliyorum sanırım? Zira eğer öyle değil ise hiç iyi olmaz ve açtığım her site için ayrı ayrı para vermek zorunda kalmak epey can sıkar doğrusu.

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)

radyoaktif adlı üyeden alıntı

Cevap için canı gönülden teşekkürler hocam sabahtan diş-çene ameliyatım olduğu için mesajını döndüğümde detaylıca inceleyeceğim. Şimdiden konuda sormayı unuttuğum şu hususu da sorayım: bu asteria pro'nun lisans hakkı sınırsız mı? Yani Türkiye'deki temalarda olduğu gibi sadece tek bir web sitesi için satın alınmıyordur umarım?

Buradan satın almayı düşüyorum ama eğer dediğin yerde de var ise senin yardımın ile oradan da satın alabilirim

http://www.towfiqi.com/asteria-pro-wordpress-theme.html

Misal 1 kere 40$ veriyorum ve bir ömür istediğim sitede kullanabiliyorum sanırım? Zira eğer öyle değil ise hiç iyi olmaz ve açtığım her site için ayrı ayrı para vermek zorunda kalmak epey can sıkar doğrusu.

Sizin bahsettiğiniz temadaki lisanslamayı bilmem ama themeforestte aldığınız temayı sadece 1 sitede kullanabiliyorsunuz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

Sizin bahsettiğiniz temadaki lisanslamayı bilmem ama themeforestte aldığınız temayı sadece 1 sitede kullanabiliyorsunuz.

themeforestte'de asteria diye arattığımda 2 tema buluyor. 1.si kırık, 2. si de asteria ile alakası yok.

Yani galiba baktığım asteria teması sadece towfiqi üzerinden satışa sunuluyor ve belki orada lisans hakkı yoktur yani alacağım bu temayı birden fazla siteye kullanabilirim.

Şimdi hocam anlayışına sığınarak, cevapladığın diğer konulara tekrar değinirsem;

[B]1-)
Footer kısmında "#footer kodundaki background:#333 renk kodunu değiştirerek alt bilginin arka plan rengini değiştiriyorum. Ancak iş "#footer .widgets .widget a{color:#979797;}" a geldiğinde İletişim kısmındaki yazılarda hiç bir renk değişimi olmadı. Hatta Footer kısmındaki tüm renk kodlarını #ffffff (beyaz)'a çevirip denedim gene bir değişiklik olmadı. Acaba temanın özelliğinin olup olmaması ile mi alakalı? Yani footer kısmı tema ile mi bağlantılı diyeceğim lakin arka plan rengini değiştirebiliyorum.

2-) Başlık konusunda bahsettiğin header.php ve head4.php dosyalarını açtım ve url yazan kısımlara, eklemek istediğim logonun url sini falan girip denedim lakin beceremedim. Acaba burayı nasıl yapmalıyım?

3-) Türkçe yazı karakter sorununa gelirsek, bu sorunu çözmek için temanın Typography Settings kısmına geldim lakin buranın sadece başlık yazısının biçimi ile alakalı olduğunu fark ettim ve başlıkta deneme amaçlı 2 türkçe karakter yazıp birden fazla font ile denediğimde bir sorun görmedim. Ama diğer "Hakkımda" gibi yazılarda türkçe karakter sorunu devam etti. Yani o Hakkımda yazılarını, temanın özelliği ile mi yazıyorum yoksa wordpress'in kendi düz yazısı mı anlamadım.

Halbuki wordpress sayfalar da yazarken türkçe karakter sorunu gözükmüyor, yayınladıktan sonra gözüküyor ki sanırım buda sorunun, temanın türkçe dil desteği olmamasından kaynaklı lakin gene en iyisini sen bilirsin hocam ben pek bilgili olmadığımdan varsayım yapıyorum. Ayrıca acaba asteria temasının pro sürümüne eklenen özellikler ile bu sorun aşılabilir mi?

Hazır yardımcı olan birini bulmuşken devam edeyim dedim hocam umarım sıkılmazsın. Teşekkürler.[/B]

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)

1. Soru: #footer .widgets .widget a'e renk kodunu eklemişsin. Bu footer'a eklediğin linklerin rengini beyaz yapar.
#footer'a color:#fff kodunu eklersen yazıların beyaz olması gerekir. Eğer olmaz ise #footer .widgets .widget diye yeni bir kod oluşturup ona ekle.

2. Soru: head4.php dosyasının içinde bakarsan Logo start ve logo end diye bir kısım var. Yani tam olarak şu kısım:

Direk link olarak eklenmesini bekleme. Bu kodda düzenleme yapacağın kısım

ile başlayıp

ile biten kısım.

3. Soru: Temanın klasöründe fonts adında bir klasör var. Orada yanone_kaffeesatz.css diye bir dosya olmalı. Onu açıp şu kısımı düzenlemen lazım.

h1, h2, h3, h4, h5, h6, #topmenu ul li a, .text_block, .lay1_title h3, #sidebar .widget .widgettitle, .left_arro, .right_arro, #submit, .logo h1 a, .logo h2 a, .widget_calendar caption, .rel_content a, #ast_related ul li a, .fourofour a{font-family: 'kaffeesatzthin';font-weight: normal;}
body .backupfont{font-family: 'kaffeesatzthin'!important;font-weight: normal;}
.logo h1, .logo h2{ font-size:60px;}

Buradaki font-family: 'kaffeesatzthin'!important; kısmını daha önceki mesajda yazdığım fontlardan birisiyle değiştirisen sorunun düzelmesi lazım.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

1. Soru: #footer .widgets .widget a'e renk kodunu eklemişsin. Bu footer'a eklediğin linklerin rengini beyaz yapar.
#footer'a color:#fff kodunu eklersen yazıların beyaz olması gerekir. Eğer olmaz ise #footer .widgets .widget diye yeni bir kod oluşturup ona ekle.

2. Soru: head4.php dosyasının içinde bakarsan Logo start ve logo end diye bir kısım var. Yani tam olarak şu kısım:

Direk link olarak eklenmesini bekleme. Bu kodda düzenleme yapacağın kısım

ile başlayıp

ile biten kısım.

3. Soru: Temanın klasöründe fonts adında bir klasör var. Orada yanone_kaffeesatz.css diye bir dosya olmalı. Onu açıp şu kısımı düzenlemen lazım.

h1, h2, h3, h4, h5, h6, #topmenu ul li a, .text_block, .lay1_title h3, #sidebar .widget .widgettitle, .left_arro, .right_arro, #submit, .logo h1 a, .logo h2 a, .widget_calendar caption, .rel_content a, #ast_related ul li a, .fourofour a{font-family: 'kaffeesatzthin';font-weight: normal;}
body .backupfont{font-family: 'kaffeesatzthin'!important;font-weight: normal;}

Buradaki font-family: 'kaffeesatzthin'!important; kısmını daha önceki mesajda yazdığım fontlardan birisiyle değiştirisen sorunun düzelmesi lazım.

Yok hocam footer da ki yazıların rengi değişmiyor. "yanone_kaffeesatz.css" dosyasındaki dediğin yere de yazı karakterlerini ekliyorum ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Logo olayına gelince de, head4.php deki kodları düzenleyecek kadar bilgim yok. Armut piş, ağzıma düş mantığını hiç sevmem ancak 1 saatlik uğraşımın ardından bu 3 sorunu da hala çözemedim zira kodlara hakim olmadığım için sanırım.

Öğrenmek amaçlı bir kereliğe mahsus olarak bu 3 sorunu ilgilendiren kodların istediğim şekilde nasıl düzenleneceğini senden rica etsem fazla şey mi istemiş olurum hocam?

Diş ameliyatımdan dolayı ağrıdan duramadığımdan dediklerine de odaklanıp çözüm arayamıyorum. Bu maruzatıma binaen senden direkt bu üç sorunun düzenlenmiş kodlarını rica ediyorum.

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)

radyoaktif adlı üyeden alıntı

Yok hocam footer da ki yazıların rengi değişmiyor. "yanone_kaffeesatz.css" dosyasındaki dediğin yere de yazı karakterlerini ekliyorum ama yanlış mı yapıyorum anlamadım. Logo olayına gelince de, head4.php deki kodları düzenleyecek kadar bilgim yok. Armut piş, ağzıma düş mantığını hiç sevmem ancak 1 saatlik uğraşımın ardından bu 3 sorunu da hala çözemedim zira kodlara hakim olmadığım için sanırım.

Öğrenmek amaçlı bir kereliğe mahsus olarak bu 3 sorunu ilgilendiren kodların istediğim şekilde nasıl düzenleneceğini senden rica etsem fazla şey mi istemiş olurum hocam?

Diş ameliyatımdan dolayı ağrıdan duramadığımdan dediklerine de odaklanıp çözüm arayamıyorum. Bu maruzatıma binaen senden direkt bu üç sorunun düzenlenmiş kodlarını rica ediyorum.

Tek tek resimlerle açıklamaya çalıştım.
1. Logo ekleme:

Bu değişikliği yaptıktan sonra logoyu temanın içerisindeki images klasörüne atmayı unutma.
Kodu buraya da ekliyorum.

<?php bloginfo('description'); ?>

2. Footerdaki yazı rengini değiştirme:

Kod:
#footer{width:100%; background:#333;color:#fff; float:left; margin-top:40px; font-size:13px;}

3. Yazı fontlarını değiştirme:

Kod:
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';}

Kod:
h1, h2, h3, h4, h5, h6, #topmenu ul li a, .text_block, .lay1_title h3, #sidebar .widget .widgettitle, .left_arro, .right_arro, #submit, .logo h1 a, .logo h2 a, .widget_calendar caption, .rel_content a, #ast_related ul li a, .fourofour a{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';font-weight: normal;}
body .backupfont{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';font-weight: normal;}
Ecancan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

Tek tek resimlerle açıklamaya çalıştım.

Hocam tüm yardımların için tekrar tekrar canı gönülden teşekkürler, borcumu nasıl öderim bilemiyorum. Sayende neredeyse asteria temanın pro sürümünü almaya bile gerek kalmadı :)

www.e-erteknik.com

Sadece bir kaç pürüz kaldı onları da artık ya kurcalaya kurcalaya yada tekrar sana sorarak aşacağım.

1-) Misal logoyu, menülerin aşağı yada yukarısına olmasına rağmen, menüler sağda kalacak şekilde sayfanın tam soluna ufak şekilde taşıyamadım. Böyle de çok kaba durdu ama hiç yoktan iyidir. Ancak asıl sorun logoyu her sayfaya ekleyememem yani sadece ana sayfada gözüküyor. Hakkımızda sayfasına tıklayınca kayboluyor. Bütün sayfalarda gözükmesini sağlamak mümkün mü? Ve diğer sorun ise benim gibi 19" değil de 21" monitör kullanan biri siteye girdiğinde aşağıdaki fark oluşuyor yani sabit bir pixele oturtamadım. Galiba bu durumu da temayı satın alarak anca çözerim zira o zaman sabit logo eklentisi geliyor.

2-) Footer rengi de tamam. Verdiğin kodu "opensans-light.css" ye eklemem yetti.

3-) Yazı fontuna gelirsek, verdiğin kodu "opensans-light.css" ye ekleyince sayfaya eklediğim yazıların türkçe karakter sorunu çözüldü. Lakin "yanone_kaffeesatz.css" ye verdiğin kodu aynen eklememe rağmen sayfa başlıklarının türkçe karakter sorunu hala çözülmedi;

4-) Aşağı kısımdaki başlık yazılarının rengini değiştirip kalınlaştırmam ve yukarısındaki simgeler yerine de resim eklemem mümkün mü?

5-) Ayrıca son olarak ilk mesajımda sormayı unuttuğum bir hususu da belirteyim. Oluşturduğum sayfalardaki menülerin bazılarının tıklanmasını nasıl engelleyebilirim? Yani misal "Hizmetlerimiz" sekmesi tıklanmadan üzerine gelindiğinde altındaki sayfalar açılsın. Zira Hizmetlerimiz sayfasına tıklayan biri, altındaki sayfalara gitmek yerine boş bir sayfa ile karşılaşıyor.

Hocam sen anlattıkça, yaparak zevk aldığımdan diş ağrımı da unutturdun bana eyvallah, çok hoşuma gitti bu iş ve sanırım sen yeter diyene kadar da durmayacağım hakkını helal et :) Hayırlı geceler.

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)

1. Soru: Ben logoyu ufak kullandığım(300*50px) için sola çok güzel oturmuştu. Sende bu boyutlarda bir logo kullanırsan daha düzenli görünecektir.

Logoyu tüm sayfalarda göstermek için:
head4.php dosyasında bu kodu;

aşağıdaki ile değiştirmen yeterli olacaktır.

2. Soru: Sorunun çözülmesi güzel. Yalnız ben o kodu style.css deki kodla değiştirmeni önermiştim. Ha böyle de kalabilir tabi ama fazladan kod kalabalıklığı olur sadece.

3. Soru: Gelelim şu Türkçe karakter mevzusuna. Ben şuan baktım ama bahsettiğim css dosyası değiştirilmemiş şekilde duruyor. Kesin çözüm olarak yanone_kaffeesatz.css dosyasını sil.

4. Soru: 3. soruda dediğim gibi yanone_kaffeesatz.css dosyasını silersen o başlıkların kalınlaşmış olması gerek. Sildiğin halde başlıklar kalınlaşmadıysa;
style.css dosyasındaki şu kodu;
.midrow_block h3{color:#333; font-size:20px;}
aşağıdaki kod ile değiştirmen yeterli olacaktır.
.midrow_block h3{color:#333; font-size:20px;font-weight:700}

Simgeler yerine resim eklemekten bahsetmişsin. İki yolu var.
1.si: Temanın ayarlarından Front Page'ye girip Block sekmesinde block iconları kısmındaki iconların yanındaki x'e basarak iconları sileceksin.

Ardından block content kısmındaki ortam ekle butonuyla yazı içerisine resim ekleyeceksin.
2. yol ise: Tema klasöründeki frontpage klasörünün içindeki content-blocks.php dosyasını açıp bu kodları bulup silerek;

yerlerine resimlerin linkini eklemen gerekir.
Örnek olarak;
Not: bu yolda resimler yuvarlak şekil içinde olur. Ufak görünür yani kısaca pek istediğin olmaz gibi.

5. Soru:
Görünüm>>Menüler kısmına gelip aşağıdaki gibi bir bağlantı oluşturup menüye ekle.

Ekledikten sonra bağlantının url kısmını sil.

Böyle yapınca mouse imleci text imleci şeklinde görünecektir. Pointer imlecini göstermek için aşağıdaki düzenlemeyi yapman yeterli olacaktır.
Bu koda;
.header4 #topmenu ul li{padding: 0 20px 0 20px; padding-top:34px; padding-bottom:31px;border-bottom: 3px solid transparent;margin-left: -4px;-webkit-transition:all 0.2s ease-out;-moz-transition:all 0.2s ease-out;-ms-transition:all 0.2s ease-out;-o-transition:all 0.2s ease-out;transition:all 0.2s ease-out;}

cursor:pointer kodunu eklemen yeterli olacaktır.

Bu arada ufak bir düzeltme yapmak lazım.
opensans-light.css dosyasına ekletmiş olduğum kodda kesme işaretleri yanlış olmuş. :p
Yani bu kodu;
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica, Arial, sans-serif';}
aşağıdaki kod ile değiştirmen gerek.
body, textarea, input{font-family: 'Helvetica', Arial, sans-serif}

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al