-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Lokasyon123 adlı üyeden alıntı
Hocam aslinda bu azim ve istek meselesi yapacaginiz yapi size kalmis illaki kaslanacaksin diye birsey yok ama evde yapilan egzersizlerde bilincsizlikten dolayi kaslar yanli ve yamuk ve yumurta seklinde cikiyor bu bu yzden spor salonunda profesyonel egitim sart
Hocam zaten siz birseyleer ogrenmissinizdir ben 5. Ayimda kendi antrenman progrsmimi yazmaya baslamistim zaten vucudunuzu sizden iyi taniyan olamaz
aynen öyle çok sağolasın düşüncelerin için tabiki 5 ayda neyin nasıl yapılacagını iyi öğrendim şükür olsun :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Hocam fotoğraftaki modelle ayni su an fizigim ustte attım fotoyu. Ben kendimi bildim bileli sporla ilgiliyim cocukluktan beri, atletizm hentbol, badminton, uzun atlama, basketbol voleybol falan hepsini yaptım. Ek olarak yaklaşık 3 senedir evde antreman yapıyorum. Kendi ağırlığımla çalışıyorum. Ayak bilek ağırlıkları ile egzersiz yapıyorum. Trainer bisikleti kullaniyorum fakat hazir trainer bisiklet degil normal bisiklete ek trainer taktim elite novo force kullaniyorum. Onun harici mekik sınav nizami olarak çekiyorum. Tek el çift el çapraz yan yani bu şekilde. Genetik çok onemli etken yani mesela benim altta üstte çok çabuk kaslanıyor. Kolum iki boğumdan oluşuyor mesela kilo da alsam o hiç kaybolmuyor. Duzenli ve disiplinli yapmak çok önemli ayda 8 kez kardiyo hafta da 2 kez antreman yapiyorum
özelden ekliyorum valla sen kaşındın :D ama sen 3 yıldır yapıyosun yani ben daha hiç bu yaşıma kadar sporla ilgim yoktu sadece zayıf ve uzun boyluydum hepsi o 1.80 boyundaydım 70 kiloydum bi aralar 80 e çıktım sonra 78.5 şuanda :)
yağlı bi yapım yok fazla ekliyorum özelden :D
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam ben de supplement kullanıyorum. Olimp amino ve dusuk karbonhidrat yuksek protein bazli besleniyorum. O fotograftaki kişi de vucut agirligiyla egzersiz yapan biri. Kusursuz ve güzel bir vucut için ağırlık şart değil.
Misal gögüs kası çabuk oluşan ve göbekte yağ tutmayan biriyseniz benim gibi su görüntüye ulaşmak pek zor değil. Ben de 3 senedir evde antreman bunun harici kendimi bildim bileli de spor dalları ile ugraşmaktayım :) yani biz de yeni yetme sporcu degiliz hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Backlinkcigeldi ben sadece whey optimum kullanıyorum sabah 1 ölçek spordan hemen sonra 1 ölçek başkada bişi kullanmıyorum :)