Hala boş boş konuşuyosun hayal dünyanda birşeyler üretip üretip yazıyorsun ailem olmadığını nereden biliyorsun ? Sırf boş konuştuğun belli olsun diye çocuğumla aile fotoğrafı mı çekip koyayım buraya ? Bu forumda ne zamandır üye olduğumu ne zamandır yazdığımı profile baksan görürsün 2012 yılından beri forumdayım . Ne reklamlık bi iş yapıyorum ne buna ihtiyacım var . İnsanların manevi değerlerini kullanarak iş yapmaya çalışıyorsun , yalan söylüyorsun bende karşı çıkıyorum
Benim yalan söylediğimi iddia ediyorsun öyle mi hadi sıkıyorsa yarın haber kanalına çıkalım seninle eğer yalan söylemiyorsam, eğer söylediklerimde en ufak bir tutarsızlık yalan yok ise sen ben dünyanın en karaktersiz, en aşağılık, en düzenbaz, en ahlaksız insanıyım diye o kanalda konuşucak mısın? var mısın ? Yalan konuşan sensin, bilmeden yorum yapan sensin, boş konuşanda sensin. Bana klavye erkekliği yapmıycaksın eğer cesaretin varsa çıkıcaksın karşıma konuşucaksın benimle bende sana herşeyi belge belge herşeyi yazı yazı önüne dökücem. Senin bahsettiğin script'i oluşturan kişiye sor ben her gün ilya ile telefondayım sor bakalım http://fr.slideshare.net/BuraySavasANIL/basic-ystemdesign bunu o mu yapmış? Adamsan sorarsın sorduktan sonrada gelir burda yazarsın. İlya kendi çalışmasında değişiklikler yaparak çalışma ortaya koyan değerli bir arkadaşım ama ana arama motorunun yazarı değil. Dha fazla küçülme dedikçe daha da küçülüyorsun bakalım ne kadar küçülebiliyorsun görelim.
Ek Olarak:
Tam 8 sayfa yazıldı burada neden şu ana kadar bekledin de çıkıp bu bir arama motoru değildir demedin ? Bak ben emin olana kadar scriptini izinleri lisansları sorgulayarak emin olana kadar birşey yazmadım . Bu sürede neden çıkıp bu bir arama motoru değildir bu türk mühendislerin eseri değil hazır scritp moedifikasyonudur demedin ? Biri çıkıp bunların gerçeklerini söylemese çıkıp söylemeyecektin bile .
Burdan tam 20 kişi tam yirmi kişi özgür, ahmet, metin ve daha birçok arkadaşımız abi senin hakkında ileri geri yazılar yazıyor dediler. Dedim ki bırakın yazsınlar, ben ilgilenmiyorum daha önemli işlerim var, sonra baktım almış başını gidiyor. Ya arkadaş ne kadar derli varmışda ne kadar beni sevmeyen varmışta haberim yokmuş dedim. İlya'nın adını görene kadar sustum ama zaten benim daha önce açıkladığım şeyleri burda tekrar konuşur olmuş millet. Arkadaş ben bin defa mı tekrar edicem bu forumda 2012 den beri bulunuyorsun onca yazı yazdım hiç mi okumaz insan en az 300 makale var onların çoğunda açıklamalar var. Birini bile mi okumadın ki burda araştırdım buldum sonra yazıyorum diyorsun. Yazdım hazır scripti değiştirerek yaptık dedim bin defa söyledim bunu sakladığım bir şey değildiki bu.