wmaraci reklam

Adobe’dan Kahve Aranıza Krema Olacak Mini Eğitim Seti: Creative Coffee Breaks

Kahve tiryakisi olmayabilirsiniz. Çay sizin için üstüne şiirler yazılacak bir meta değil, sadece sıcak içecek olabilir. Adobe ürünleri ise eminim ki hepimiz için çaydan kahveden daha önemli bir vazgeçilmez. Bunu en az bizim kadar iyi bilen Adobe’un su ısıtıcınızın atması süresince size katmak istediği bir şeyler var: Creative Coffee Breaks

Creative Coffee Breaks, ilk defa geçtiğimiz yıl Adobe tarafından paylaşılan bir mini eğitim serisiydi. Serinin amacı bir kettle’ın suyu kaynatma süresince - yaklaşık 2 dakika - size yeni bir ipucu ve hile kazandırarak Adobe ürünlerini daha efektif kullanmanızı sağlamaktı. Bu yıl Adobe’un popüler Creative Coffee Breaks serisi grafik çalışmalarınıza hız kazandırmayı uman Adobe Stock’u odağına alıyor. Ne olduğunu bilmeyenler için açıklamak gerekirse Adobe Stock; içinde binlerce kaliteli kaynağın yer aldığı ve sadece Creative Cloud üyelerinin erişebildiği bir stok kaynak deposu.

Şubat ayının soğuk kahve molalarında ısıtıcı başında boş beklemek yerine kendinizi geliştirmeyi teklif eden Adobe, şimdilik birkaç haftalık kahve molanızı değerlendirebileceğiniz kadar kapsamlı içeriklere sahip. Creative Coffee Breaks’in bu seferki bölümlerinde Birleşmiş Krallık’tan bazı popüler tasarımcılar ve fotoğrafcılar kameranın karşısına geçerek Adobe Stock’u çalışma rutinlerinde nasıl etkin olarak kullandıklarına değiniyor. Örneğin aşağıdaki video ile Photoshop CC üzerinden Ian Barnard’ın kullandığı hoş bir örnek tekniği görebilirsiniz.

Creative Coffee Breaks’in her videosu ortalama iki dakikadan oluşuyor. Bolca çay kahve tüketiyorsanız, su ısıtıcısının başında geçireceğiniz zamanı Franz Schubert’dan “Ave Maria” veya İbrahim Tatlıses’ten “Dam Üstünde Un Eler” dinleyerek geçirmek yerine daha etkin geçirmek isterseniz bi’ göz atın derim. Tüm video oynatma listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al