wmaraci reklam

Amazon, Meraklıları için Makine Öğrenimi Kursu Yayınladı!

Makine öğrenimine merak salanlardan mısınız? Merak salıp da, yeteri kadar kaynak bulamadığı için hevesi kursağında kalanlardansanız, Amazon’un ücretsiz Makine Öğrenimi (Machine Learning) eğitimiyle harika bir başlangıç yapabilirsiniz!

Amazon, makine öğrenimine merak salan geliştiriciler için muhteşem bir kaynak eğitim programı yayınladı. Daha önce Amazon bünyesindeki geliştirici ekibinin faydalandığı 45 saatlik eğitime, artık isteyen tüm geliştirici adayları ücret ödemeden sahip olabilecek.

Ücretsiz 30 Kurs ve 45 Saatlik Eğitim!

Amazon’un makine öğrenimi kursu, makine öğrenimi alanında hiçbir tecrübesi olmayan geliştirici adaylarından tutun, uzmanlara varıncaya dek herkesin faydalanmasını hedefliyor.

Eğitim programıyla temel olarak hedef alınan 4 grup ise şöyle:

  • Geliştirici ve Geliştirici Adayları
  • Veri Bilimcileri
  • Veri Platformu Mühendisleri
  • Profesyonel İş İnsanları

45 saatlik kurs en temel seviyeden, makine öğreniminin temel konseptinden başlıyor. Uygulamaya dönük ilerleyen kurs, son aşamada ise gerçek dünya örnekleriyle kursiyerlerin öğrendiklerini pekiştirmesini sağlıyor.

Bir mağaza için hediye paketi uygunluğu yazılımı, ulaştırma rotası uygunluğu yazılımı, eğlence dünyasının potansiyel ödül sahiplerini IMDb verilerinden faydalanarak tahmin etmek gibi bazı eğlenceli yazılım örnekleri de kursiyerleri bekliyor.

Amazon tabii ki tüm bunları insanların gözünde sempatik görünmek için yapmıyor. Kursun odağında pazarlama olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. Kurs herkesin katılımına açık ve ücretsizken, geliştiricilerin ileri seviyelerde kullanacağı bazı AWS servisleri için ödeme yapması gerekiyor.

Ayrıca kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler opsiyonel olarak; “AWS Certified Machine Learning – Specialty” sertifikasını almak için sertifikasyon sınavına da katılabilecekler. Normalde piyasa değeri 300 dolar olan bu sertifika sınavına kursiyerler %50 indirimle, yani 150 dolar ödeyerek girebilecek.

Kişneyen Lama Winamp, Yeni Sürümleriyle Hayranlarını “Kişnemeye” Davet Ediyor!
İlginizi Çekebilir!

Kişneyen Lama Winamp, Yeni Sürümleriyle Hayranlarını “Kişnemeye” Davet Ediyor!

Winamp’ın kişneyen lamasının sesi hala kulaklarınızda çınlıyor mu? Merak etmeyin! Yakında hasret bitiyor, kişneyen lama sizi de yeniden kişnemeye davet ediyor! 1997 yılında ilk sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkan Wi...

Alternatif kurslara da göz atmayı unutmayın!

Amazon’un kursu kafanıza yatmadıysa tercih edebileceğiniz başka ücretsiz eğitim programlarının olduğunu da hatırlatayım. Mesela:

Google: Coursera ile güçlerini birleştiren Google’ın tamamen ücretsiz bir makine öğrenimi kursu bulunuyor.

Microsoft: Microsoft’da makine öğrenimi alanında kariyer planlayan kişiler için benzeri ücretli bir eğitim programına sahip.

Aslında artık belirtmeye bile gerek yok ama yine de altını çizelim: Bu listedeki tüm kursların dili, Amazon’un eğitimi dahil İngilizcedir.

Amazon’un Makine Öğrenimi Kursuna Göz Atın!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al