wmaraci reklam

Artık Şaşırmıyoruz: BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak

Son zamanlarda tüketicileri ekonomik fiyatlarla teknolojik ürünlerle tanıştırmayı amaç edinen BİM, yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Xbox, PlayStation 4 ve iPhone 7 derken, amcalara teyzelere Darth Vater’lı şapkaları tişörtleri giydiren BİM, bu sefer iPhone kullanıcılarını mutlu edecek ekonomik ürün çözümleri sunacak.

Aktüel kataloğunda göründüğü kadarıyla 11 Ağustos 2017’de BİM’in satış stoklarına girecek Apple ürünleri baya baya cebi yakmayan ekonomik Apple ürünleri olacak. Piyasadan daha aşağı fiyatlar sunacak olan BİM; 1 metre Lightning şarj kablosunu 39.90 TL, 2 metre şarj kablosunu ise 49.90 TL’den satışa sunacak. Piyasada 2 metrelik şarj kablosunun 129 TL’den satıldığı düşünülürse BİM’in sunduğu fiyat fazlasıyla ekonomik olacak gibi duruyor. 

Apple Earpods kulaklıkların BİM fiyatı ise 55.00 TL olacak. Aynı şekilde piyasa şartlarında Apple Earpods kulaklıkların da 129 TL’den satıldığını belirtmekte fayda var. Eğer BİM’in sattığı Apple ürünleriyle ilgileniyorsanız, 11 Ağustos 2017 tarihinde BİM kapılarını ön sıradan aşındırmak isteyebilirsiniz. Birçok fırsat ürününde olduğu gibi Apple ürünleri BİM’de sınırlı stoklarla sunulacaktır. Özellikle fiyatlarının yarıdan daha fazla fark attığını düşünürsek BİM’in tüm ürün stoklarını aynı gün içinde bitirmesi hiç işten bile değil.

BİM deyip geçmeyin, adamlar yapıyorlar.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al