wmaraci reklam

Boş Vakitlerinizde Dinleyebileceğiniz 5 Podcast Programı

Blog kategorimizi canlandıran konu başlıklarından bir diğeri de podcast içerikleri oldu. İşin teknik boyutuyla ilgili yazılarla da siz okurlarımıza hitap etmeye çalışacağız, ancak bundan önce gelin tatlı bir liste oluşturalım değil mi?

Bu listede belirteceğimiz birbirinden değerli beş programın, belirli bir sıra özelinde derlenmediğini söyleyelim. Ayrıca bir konu bütünlüğü arayışı olup da yazıya tıklayan okurlarımızdan da özür dileriz. Zira bu içerikte bir konu özelindeki programları derlemedik. Programlar arasında hoş felsefeler, bol eğlenceler yer alıyor. Hangisini dinleyeceğinizi seçmek de size kalmış. Dilerseniz başlayalım.

Zihnimin Kıvrımları

Çok uzun süren bir podcast serisi olmasa da, ‘Zihnimin Kıvrımları’ M. Serdar Kuzuloğlu tarafından hazırlanan oldukça kıymetli bir program. Dolayısıyla belki aylar boyu dinleyebileceğiniz bir program önermiyoruz ancak bitirene kadar keyifle dinleyebileceğiniz ve sizlere bir şeyler katabilecek bir program öneriyoruz. Devamı gelir mi bilemediğimiz, ancak umduğumuz bu 14 bölümlük seriye Spotify ve YouTube üzerinden erişebilirsiniz.

Not: Programı YouTube üzerinden izlemek isterseniz video ile de karşılaşacağınızı belirtelim.

Facebook'tan Ankara Patlaması İçin Güvenlik Bildirimi Sistemi
İlginizi Çekebilir!

Facebook'tan Ankara Patlaması İçin Güvenlik Bildirimi Sistemi

Dünyanın en yaygın sosyal ağı Facebook'un toplumsal duyarlılık kapsamında da etkin bir platform olduğunu biliyoruz. Doğal afet ve saldırı, zarar verici faaliyet kapsamında orada yaşayan insanların yakınlarına bildirimle iyi oldukl...

Mitolojik İnciler

Mitolojiden hoşlanan insan sayısı hiç de az değil. Bu sanırım garip de değil, geçmişteki insanlarla olan bağlarımızı, onların bize armağan bıraktıkları mitolojileri sağlamlaştırıyor değil mi? İşte ‘Mitolojik İnciler’ programı da Spotify’da bu işin elçisi niteliğinde bir program. Bpt Podcast tarafınca ortaya koyulan yapım, mitolojileri belirli eksenlerde günümüzle harmanlıyor ve bu sayede hissedilebileceğimiz yabancılaşmaların önüne geçebiliyor. Eğer Eski Yunan ilginizi çekiyorsa ya da bir hiç yoktan genel kültürünüze katkıda bulunmak istiyorsanız bu programdan faydalanabilirsiniz. Mitolojik İnciler de pek çok podcast platformuyla birlikte YouTube üzerinden de dinlenilebilmekte.

O Tarz Mı?

Bazen, neden eğlendiğinizi bile bilmeden sırf insanlar eğleniyor diye gülebilmek ister misiniz? O zaman yuvanızı buldunuz! O Tarz Mı? Programı icra edenler arasında küçük değişiklikler olabilse de Can Bonomo, Can Temiz, Can Sungur, Sarp Apak, Bengi Apak ve İsmail Türküsev tarafından hazırlanan bir seri. Uzun bir süre boyunca Spotify’ın en çok dinlenen podcast programı olmayı başarabilen O Tarz Mı?, aynı zamanda platformun en uzun süren serisi olabilir ancak bundan çok da emin değilim doğrusu. Yine de “Bir şey bulsam da aylar boyu içeriğe doysam” gibi bir arayışınız varsa, bu program işinizi görecektir efenim. Bazı bölümleri YouTube’da ve hatta görüntülü bir şekilde yer alıyor olsa da uzun yıllardır devam eden bu programı kesintisiz takip etmenin yolu sanırım Spotify’dan geçiyor.

Disket Kutusu

YouTube’da yer alan sohbet, muhabbet içeriklerini Spotify’a taşıyan Disket Kutusu da oldukça takip edilesi. Hem video oyunları, hem de oyun sektörü hakkında çok güzel bilgiler elde edebildiğimiz bu programda Sinan Akkol, Faruk Akıncı ve Burak Akmenek karşımıza çıkıyor. Eğer sektörde yaş kazanmış, bol tecrübeli insanları dinlemek isterseniz içerikleriniz Spotify üzerinden podcast olarak takip edebileceğiniz bu programı YouTube kanalından çeşitli diğer içerikleriyle birlikte de izleyebilirsiniz. Tercih size kalmış efenim.

Kendine İyi Davran

Psikolog Beyhan Budak tarafından Spotify için üretilen bu içerik serisi özellikle bazılarımız için ayrıca önemli olabilir. Çünkü Beyhan Budak bu serisinde gerçekten de yaşadığımız manevi sorunlar üzerine oldukça kıymetli bölümlerle karşımıza çıkıyor. Uzun zamandır Spotify’da bölüm üreten Beyhan Bey, bu önemli işi 2017’den beri gerçekleştiriyor ve 100’ün üzerinde bölümle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Eğer kendinizle ilgili aşmayı umduğunuz başlıklar varsa bir göz atmanızı önemle tavsiye ederim.

Peki, sizin takip etmeyi sevdiğiniz bir podcast serisi bulunuyor mu? Yorumlarda bizimle paylaşırsanız çok ama çok seviniriz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al