wmaraci reklam

Dijital Ürün Piyasasında Yerli Çözüm: eTail.com.tr

Her gün genişleyen ürün kataloğu ile eTail.com.tr’den yerli ve yabancı oyunların Steam kodlarını, Steam Cüzdan kodlarını, en popüler çok oyunculu (multiplayer) oyunların Epin ürünlerini (Riot Points, UC, Apex Coins, Acoin, Fortnite V-Bucks, Free Fire Elmas, Valorant VPoints) satın alabilirsiniz.

Yeni nesil ekran kartları, işlemci ve konsolların çıktığı son dönemde oyun ve dijital ürün satışları bir hayli arttı. Neredeyse her gün piyasaya sürülen AAA oyunların, değişik oynanış tarzlarına ev sahipliği yapması ve her kullanıcının kendinden bir şeyler bulabileceği ilginç hikayelere yer vermesiyle, yeni oyunların her yaş grubundan oyuncu kitlesi edinmesi mümkün hale geldi. Bilgisayarlar kullanımının yaygınlaşması, oyunların yanı sıra lisanslı yazılım kullanımını da arttıran faktörlerden biri oldu. Bilgisayarla tanışma yaşı, geçmişe oranla çok azaldı ve artık genç yaşlı herkesin bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi teknolojik aletlerden en az sahip olduğu bir dönem başladı.

Tüm bu gelişmelere, geçtiğimiz dönemde başlayan Kovid-19 salgını da eklenince, insanlar evlerinde daha çok vakit geçirmeye, daha çok bilgisayar oyunları oynamaya, online dizi, film, müzik platformlarında daha çok vakit geçirmeye başladı. Böylece bu platformlara yapılan harcamalar, önceki yıllara göre katlanarak arttı.

Birçok farklı markanın rekabet ettiği oyun kodları, hediye kartı, e-pin ve yazılım ürünleri pazarına giriş yapan yeni ve güvenilir satış noktası eTail.com.tr, bu alanda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri en ucuz fiyatlarla sunan yerli bir e-ticaret platformu. Arkasında uzman ekibiyle eTail.com.tr, en hızlı ürün teslimatı ve en güvenli ödeme yöntemleri sunan yeni nesil bir dijital ürün platformu olarak hizmet vermeye başladı.

Hızlı ve Güvenli Alışveriş

Dijital ürün dağıtımında uzun yıllar profesyonel hizmet veren 5Deniz Bilişim Hizmetleri LTD.’nin bir iştiraki olan eTail.com.tr, Ankara merkezli şirketin 2016’dan beri elde ettiği dağıtım tecrübesini e-ticaret sektörüne aktarmasıyla öne çıkıyor. SSL güvenlik sertifikası, 3D Secure ödeme yöntemi ve 24 saat izlenen altyapısı ile dijital ürünlerde en güvenli çözüm ortağınız olan eTail.com.tr, yeni nesil otomasyon teknolojileri ile siparişinizi satın aldığınız an teslim ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.

Microsoft, Klasik Age of Empires’ı 20 Yıl Sonra Yeniliyor!
İlginizi Çekebilir!

Microsoft, Klasik Age of Empires’ı 20 Yıl Sonra Yeniliyor!

İlk defa bir bilgisayar oyunu olarak tanıdığımız ve Age of Empires serisinin kökünü oluşturan Rise of Rome Expansion yenileniyor! Oyuncuların birbirinden heyecanlı haberleri aldığı E3 2017 etkinliğinden klasik oyun severlerini heyecan...

Geniş Ürün Yelpazesi

Her gün genişleyen ürün kataloğu ile eTail.com.tr’den yerli ve yabancı oyunların Steam kodlarını, Steam Cüzdan kodlarını, en popüler çok oyunculu (multiplayer) oyunların e-pin ürünlerini (Riot Points, UC, Apex Coins, Acoin, Fortnite V-Bucks, Free Fire Elmas, Valorant VPoints) satın alabilirsiniz.

Hediye kartları kategorisinde Türkiye’nin en kapsamlı e-ticaret platformu olmaya aday eTail.com.tr’de Google Play, iTunes, Netflix, Xbox, Playstation, Razer, Amazon gibi mağazalara ait birçok farklı tutarda hediye kartı satın almanız mümkün!

Antivirüs yazılımları ve Microsoft ürünlerine yönelik lisans anahtarlarının da satın alınabileceği eTail.com.tr’de tüm dijital ürün ihtiyaçlarınıza yönelik bir seçenek bulunuyor.

Yüzlerce ürün arasında seçim yapmak, en güvenli ödeme yöntemleri ve en hızlı teslimatla aradığınız dijital ürünleri satın almak için eTail.com.tr’yi ziyaret edin!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al