freelance iş ilanları

Doğum Günü Kutlama Hediyeleri

Aslında doğum günleri sanıldığı gibi yakın döneme ait kutlamalar sayılmaz. Binlerce yıl öncesinde, bu gibi kutlamaların yapıldığına dair veriler bulunmuştur. Yani bu günü özel görmemiz, belki de içgüdüsel olarak gerekliliğini hissetmemizden kaynaklı olabilir. O günü şölene dönüştüren ekstra yiyecekler, sembolik pasta ve mum üfleyip dilek tutmanın aslında yine Antik Medeniyetlerde Ay Tanrıçası için yapılan ritüllerden ileri geldiğini duymuş olabilirsiniz. Fakat bizler, bilgi açısından en zengin dönemlerden birini yaşadığımız için yaptığımız hareketleri, mantık ve keyfimize göre düzenleyerek belirli alışkanlıklar çerçevesinde ilerleyebiliyoruz. Pasta kesiyoruz çünkü çoğu insan tarafından lezzetli bulunan özel bir yiyecek; hediyeler alıyoruz çünkü o insanın ne kadar değerli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Üstelik tüm bunlar bize ve ona büyük keyif veriyor. Kutlamalar genellikle kişiye en yakın insanların hediye paketleriyle birlikte gelmesiyle başlıyor. Tabi bunlar farklı ortam ve tarzlarda da olabiliyor. Fakat burada bizim ilgilendiğimiz kısım, kutlamaya götürülecek hediyenin nasıl olması gerektiği. Doğum günü hediyesi hakkında herkesin kendine özgü beğenileri varken hedef noktasını size gösteren tek adres bodo.com! Duyan insanların hemen özümseyip hayatına kattığı "deneyim hediye" konsepti ile arayışınızda size yardım eden anahtar olacak.

Doğum Günü Ne Hediye Alınır?

Herşeyden evvel bilmeniz gereken, bodo’nun deneyim hediye tarzı sayesinde hediyeler verirken aynı anda o insanların hayatlarını güzelleştirebilme şansı buluyor olmanız. Kaliteyi markaya değil zamana atfeden bodo, her bütçeyi kapsayan deneyim hizmetleri sunuyor. Arkadaşınız, belki gençliğinin baharında belki yetişkinliğin keyifli zamanlarında fakat yine de yaşı değişmekte ve buna adapte olmalı. Ona doğum gününde yapabileceğiniz en anlamlı jestlerden biri, yeni yaşında ilk güzel deneyimini yaşatacak bodo hediyelerinden vermek! Genellikle hayat tarzı, alışkanlıklar, beklentiler, hayaller, hobi ve merak alanlarına göre doğru seçimi kolaylıkla yapabilirsiniz. Üstelik bu hediyelerin diğer bir avantajı, kişinin kendisi için öncelik tanıyamadığı etkinliklere, çabasız kavuşmasını sağlamak. Rutin iş ya da okul hayatı, farklılık olmadığı sürece, insanın içine kapanmasına sebep olabilir. "Oyunlar ve Partiler", "Adrenalin", "Su Aktiviteleri" gibi harekete geçiren deneyimlerin olduğu kategoriler, bu şartlarda işinize yarayacaktır. Daha fazla kategori, kişiye göre deneyim gruplarıyla bodo.com’da.

The Simpsons Kehanetleri
İlginizi Çekebilir!

The Simpsons Kehanetleri

The Simpsons, hemen hemen her sosyal medya kullanıcısının duyduğu bir isim. Bir çizgi film olan ve 34 sezondur yayınlanan The Simpsons'ı özel kılan, diğer televizyon şovlarından ayıran şey bütçesi, kalitesi veya konusu değil. Çizgi...

Erkeğe Romantik Doğum Günü Paketi

Romantik olmak, partnerinizin ruhuna hitap edeni bulup en ilgi çekici haliyle yansıtmak olarak özetlenebilir. Sevgilinize bodo dan en yaratıcı, en romantik sürpriz paketi kolayca oluşturun. Onunla zaten başbaşa sakin duygusal vakit geçiriyorsanız, romantizmi sevgilinizin zevklerine göre yorumlayın; "İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi", "Enduro Sürüşü", "İki Kişi için Airsoft Poligonunda Atış Deneyimi" yahut "Kendi Aracınız ile Ekstrem Sürüş Deneyimi". Aksine, sizinle daha sakin vakit geçirmek onu daha çok mutlu eder diyorsanız; "İki Kişi için Jazz & Yelken", "İki Kişi için Asya Yakasında Aroma Masajı", "İki Kişi için Tarihi Vapurda Terasta Kahvaltı" gibi seçeneklere göz atabilirsiniz. Unutmayın, önemli olan sıra dışı kaliteli vakit geçirme fırsatı sunmak. bodo ile şehri yakından tanıyın.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (1 değerlendirme)

1 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al