wmaraci reklam

Don’t Go Script’ini Artık WordPress Eklentisi Olarak Kullanabilirsiniz!

Geçtiğimiz Temmuz ayında, internet sitenizi sekme olarak açık bırakıp, başka işlere dalan ziyaretçilerin dikkatini çekmeye yardımcı olan bir script paylaşmıştık; Don’t Go. Script gayet basit şekilde işliyordu. Bir kullanıcısı sizin sitenizi sekme olarak açık bırakıp başka bir sekmeye gittiğinde sayfanızın title’ı ve favicon’u JS yardımıyla anlık olarak değişiyordu. Kendi blogumdan örnek vermek gerekirse; açtığı sekmenin bir anda aşağıdaki gibi görünmeye başlaması, ziyaretçinin hemen dikkatini çekiyor ve sayfaya tekrardan göz atmasına yardımcı oluyordu.

Script hem blog yorumları hem sosyal medya üzerinden sizlerin verdiği etkileşime göre baya beğeni toplamış ve yaratıcı sayfa örnekleri ortaya çıkmıştı. Ne yazık ki bazı Webmaster arkadaşlar JS ve kodlama bilgilerinin yetersiz olması nedeniyle bu script’i kendi sistemlerinde kullanamamışlardı. 

Bu duruma hayıflanan ve Webmasterlara faydasının dokunmasını isteyen bir WM Aracı üyesi Don’t Go’yu kodlama bilmeyenlerin de WordPress sitelerinde kullanabilmesi için bir eklenti haline getirmiş ve WordPress.org üzerinden yayınlamış.

WM Aracı üyesi olan Mustafa Küçük’e bu küçük ama değerli projeyi tüm Webmaster arkadaşlara ücretsiz olarak geliştirip sunduğu için biz ekip olarak teşekkürü borç biliyoruz. Eğer sitenizde Don't Go’yu gönül rahatlığıyla kullanmak isterseniz WordPress panelinizden veya aşağıdaki linkten Don’t Go’yu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

❱❱ WP Don’t Go Eklentisini İndir

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al