wmaraci reklam

Dört Gözle Beklediğimiz Nokia 3310’a Dair İlk Sızıntılar Ortaya Çıktı

Nokia’nın efsanevi telefon modeli olan Nokia 3310’un yenilenmiş bir sürümle tekrardan piyasaya sunulacağını geçtiğimiz gün farklı bir blog yazısında sizinle paylaşmıştık. Şimdi sıra sızıntılarda! 

Birçok akıllı cihaz için söz konusu sızıntı olduğunda ilk kaynak olan ve mobil dünyanan WikiLeaks’i olarak bilinen Evan Blass (@evleaks) Nokia’nın efsane modelinin geri dönüşü hakkında bazı sızıntıları paylaştı.

Evan Blass’ın verdiği sızıntı haberlerine göre Nokia 3310’un yenilenmiş modeli tıpkı eski modelinde olduğu gibi değiştirilebilir renkli kapak özelliğine sahip olacak. Kullanıcılar kendi zevklerine göre satın alacakları kapaklar sayesinde mobil cihazlarının dış görünümünü istediği zaman değiştirebilme şansına sahip olacak.

Evan’ın sızıntısına göre yenilenmiş modelin işletim sistemi Series 30 adı verilen ve Nokia 150 gibi güncel mobil cihaz sürümlerinde kullanılan işletim sistemi olacak. Ekran olarak ise yenilenen Nokia 3310’un eski tip renkli ekran kullanacağı düşünülüyor.

Evan’a göre yenilenen 3310 modeli, eski Nokia 3310 ile yeni Nokia 150 cihazlarının adeta karışımı ve birleşiminden meydana gelen bir model olacak. Tabii şu an için tüm bu bilgilerin Evan’ın sızıntılarından itibaren olduğunu unutmayalım.

Nokia’nın yeni 3310 modelinin 17 yıl sonra yenilenerek piyasanın lider cihazı haline gelmesini elbette beklemiyoruz ancak 3310’un popüler cihazlar kadar takip edileceği kesin görünüyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al