freelance iş ilanları

FIFA 25 Resmen Duyuruldu! FB vs GS FC 25'te Yer Alacak

Meraklılarının heyecanla beklediği FC 25, EA Sports tarafından resmen duyuruldu ve ön siparişe açıldı. Real Madrid ve İngiltere Milli Takımı’nın yıldızı Jude Bellingham’a kapağında yer veren FC 25’in fragmanı da yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe ve Galatasaray FC 25’te!

Fenerbahçe ve Galatasaray ile lisans anlaşması yapıldığını resmen açıklayan EA Sports, iki takımın stadyumlarını oyuna ekledi. Aynı zamanda Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcuların yüzleri de daha gerçekçi bir şekilde FC 25’te yer alacak.

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor’ın Galatasaray ve Fenerbahçe’nin EA SPORTS FC 25 anlaşması için yaptığı açıklamalar:

Galatasaray S.K. dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için çok özel bir kulüp. Ortaklığımız EA SPORTS FC topluluğuna en özgün ve kapsamlı interaktif futbol deneyimini sunmaya devam etmemizi sağlıyor” dedi. “Türk futboluna olan bağlılığımızı derinleştirmekten ve bu ortaklık ile Galatasaray taraftarlarını favori oyuncularına ve kulüplerine daha fazla yakınlaştırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.

Türkiye bir futbol ülkesi ve Türk milleti de desteklediği takımlara sadık taraftarlar; bu da bizim Fenerbahçe S.K. gibi tarihi bir kulüple ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duymamıza neden oluyor” dedi. “Bu ortaklık sayesinde sarı-lacivertli taraftarları sevdikleri oyunculara ve kulübe daha da yakınlaştırarak onlara gerçek bir futbol deneyimi sunabiliyoruz.

GTA Vice City HD Olsa Nasıl Olurdu?
İlginizi Çekebilir!

GTA Vice City HD Olsa Nasıl Olurdu?

90 ve 2000’li yılların başı desek ve hatta daha ileriye gidip o zamanların en efsane oyunu desek aklınıza ilk olarak hangi oyun gelirdi? Elbette tüm şehri kasıp kavurduğumuz, sokaklarını kendi mahallemizden daha iyi bildiğimiz, yılla...

Transfer Haberlerini Fabrizio Romano Duyuracak

Gerçekliğe önem veren oyuncular için bir bomba haber de transfer gurusu Fabrizio Romano oldu.

EA FC 25’te gerçekleşen transfer haberlerini, ünlü İtalyan gazeteci verecek.

Oyun ayrıca tam 71 farklı yenilikle geliyor. FC 25’teki yeniliklere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Futbol dünyasındaki gerçek transfer gelişmelerini ise buradan takip edebilirsiniz…

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al