wmaraci reklam

Girişimciler Hangi Hostingi Tercih Etmeli?

E-ticaret sektöründe faaliyet göstermek isteyen girişimci adayları ve firmaların e-ticarete adım atarken yapması gereken seçimler bulunmaktadır. E-ticaret sitesi kurmak isteyen firmaların, müşterilerinin kolay  ve kesintisiz bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamak için e-ticaret siteleri için hosting seçimini doğru yapması oldukça önemlidir.

Bununla beraber e-ticaret firmalarının kullandıkları e-ticaret hosting özellikleri, firmalarının satışlarını, marka sadakatini ve müşterilerinin memnuniyetini arttırmak için de önemli bir unsurdur.

Yeni bir girişim ile e-ticaret sektörüne adım atmak isteyen kişiler için hazırladığımız bu yazımızda sizler de e-ticaret hostingleri hakkında bilgi edinebilir ve doğru seçimler yapabilirsiniz.

E-ticaret Siteleri İçin Hosting Seçimi Neden Önemli?

E-ticaret sitelerinden alışveriş yapan müşterilerin büyük çoğunluğu kaliteli bir şekilde hizmet almayı istemektedir. Genellikle bir e-ticaret sitesinde gezinen müşterilerin alışveriş yapıp yapmama kararını verirken;

  • Sayfaların Yüklenme Süresi
  • E-ticaret Sitesinin Performansı
  • E-ticaret Sitesinde Yaşanan Problemler

Oldukça etkilidir. Bir e-ticaret sitesinin sayfa yüklenme süresi yüksek ise bu e-ticaret sitenizin performansının düşük olduğunu göstermekte ve kullanıcıların problemler yaşamasına neden olmaktadır. Bir e-ticaret sitesinde alışveriş yapan müşteri bir problemle karşı karşıya kaldığında genellikle alışveriş yapmaktan vazgeçmekte ve bunları yakın çevreleri ile paylaşmaktadır.

Kısacası müşterilerinizin yaşadığı problemler satışlarınızın azalmasına, marka güvenilirliği ve sadakatinin zedelenmesine neden olmaktadır. Bir e-ticaret firmasının kötü performans göstermesinde ise en etkili unsur kullanılan e-ticaret hostingleri olduğu için girişimci adaylarının güvenilir firmalar ile çalışmaya önem vermesi gerekir.

Origami Tipi Drone
İlginizi Çekebilir!

Origami Tipi Drone

Japonların kağıt katlama sanatı origamiyi hepimiz duymuşuzdur. Hatta ilgisini çeken olmuşsa da, kağıttan kuş yapmayı en az bir kere de denemişizdir. Pratik yaptıktan sonra kafa dağıtan ve insanı dinlendiren bir sanat. Ortaya bir de g...

E-ticaret İçin En İyi Hosting Firmasını Seçerken Araştırmalar Yapın

E-ticaret için en iyi hosting firmasını seçerken araştırma yapmanız oldukça önemlidir.  Araştırma yaparken firmaların yaptığı en büyük yanlış yalnızca e-ticaret hosting fiyatlarını göz önünde bulundurmaktır. Bu sektörde ilk kez faaliyet gösterecek kişiler ilk olarak e-ticaret hosting fiyatlarını karşılaştırmakta ve genellikle en ucuz e-ticaret hosting firmasına yönelmektedir. Fakat e-ticaret için en iyi hosting firmasını seçmek isteyenlerin;

  • Güvenlik
  • Veritabanı
  • E-posta hesapları
  • Kullanılan Sunucu
  • Bandwith ( Bant Genişliği)
  • Süreklilik Oranı
  • Yedekleme Şekilleri

Gibi özellikleri göz önünde bulundurması gerekir. E-ticaret hosting firmalarının bu özellikler bazında karşılaştırılması ve bunlara göre bir seçim yapılması oldukça önemlidir. Sizler de e-ticaret sektöründe faaliyet gösterecekseniz yukarıda bahsettiğimiz özelliklere göre fiyat performans karşılaştırması yapabilir ve buna göre çalışacağınız hosting firmasını seçebilirsiniz.

Yüksek ve Kaliteli Hostingleri Seçmeye Özen Gösterin

E-ticaret siteleri için hosting seçimi yapmak isteyen kişilerin yüksek ve kaliteli hosting firmaları ile çalışması oldukça önemlidir. Bir hosting firması ile çalışmadan önce sizlere sunulan hosting özelliklerini incelemeniz ve buna göre yüksek kaliteli hosting firmaları ile çalışmanız oldukça önemlidir. E-ticaret için en iyi hosting firmasına karar vermeden önce;

  • Disk Özellikleri
  • RAM özellikleri
  • Windows veya Linux işletim sistemi ile çalışması
  • Kesintisiz Hizmet Vermesi

Gibi unsurları göz önünde bulundurarak bir hosting firmasının kaliteli olup olmadığına karar verebilirsiniz. Bu özellikler müşterilerinize kesintisiz bir alışveriş imkânı sağlayan özellikler olduğu için e-ticaret sitesi için hosting seçerken göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Ticimax ile E-ticaret Hostingleri İçin Ücret Ödemeyin

E-ticaret sektöründeki firmalara 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih ederek sizler de kaliteli ve yüksek performanslı hostinglerde e-ticaret sitenizi barındırabilirsiniz.

Bununla beraber Ticimax e-ticaret alt yapılarında bulunan gelişmiş özellikler sayesinde e-ticaret sitenizi kolay bir şekilde geliştirebilir ve satışlarınızı arttıracak modüller ile kampanyalar düzenleyerek dönüşüm oranlarınızı arttırabilirsiniz.

Şimdi siz de Ticimax e-ticaret paketlerini inceleyerek firmanızın ihtiyacı olan e-ticaret alt yapısına karar verin ve Ticimax e-ticaret alt yapıları ile e-ticarette doğru adımlar atın.

Ayrıca, e-ticaret sektörüne dair bilgi edinmek için Ticimax’ın instagram, facebook ve youtube hesaplarını takip edebilir ve e-ticaret üzerine verilen ücretsiz eğitimlerden haberdar olabilirsiniz.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al