wmaraci reklam

Google Adwords Kupon Kodu Alma ve Kullanımı

Google’ın reklam verenleri bir araya getirdiği platformu Google Adwords’ü web sektöründe yer alan herkes bilir. Yine de bilmeyeniniz varsa aşağıdaki sayfayı inceleyebilirsiniz.

Özellikle bu konuda eğitim almamışsanız ve ilk defa Adwords kullanacaksanız bu hizmeti ücretsiz Adwords kupon kodu kullanarak denemeye başlamanızda fayda var. Bu kuponlar Adwords hizmetinde kullanabileceğiniz hediye bakiyelerdir. Örneğin 100TL’lik bir Adwords kuponunuz varsa; 100TL değerinde reklamı ücretsiz verebilirsiniz.

Adwords Kupon Kodu Nasıl Alınır?

Adwords’e ilk kayıt olduğunuzda hem sizi teşvik etmesi açısından hemde büyük bakiyelerle daha fazla trafik sahibi olmanız için Google tarafından “25TL harca 100TL’lik kupon kazan” gibi kampanyalarla ilk kuponunuzu mail olarak gönderir.

İçeriklerinize Renk Katacak 15 Ücretsiz Stok Görsel Sitesi
İlginizi Çekebilir!

İçeriklerinize Renk Katacak 15 Ücretsiz Stok Görsel Sitesi

İnternet dünyası üzerinde üretilen içeriklerin sadece yalın metin olarak her okuyucunun üzerinde beklenen etkiyi bırakması oldukça zor iş. Artık internette karşımıza çıkan içeriklerin yalnızca bizi metin bazlı olarak doyurmasın...

Adwords Kupon Kodu Nasıl Kullanılır?

Adwords kupon kodunu, promosyon kredisine çevirmeye hak kazanmak için Google Adwords panelinize kodu girdikten sonraki 30 gün içinde, reklamlarınızın 25TL tutarında tıklama alması gerekir. 25TL tutarında ödeme yapıp kredi yüklemek yeterli değildir. Reklam giderlerinin takibi 25TL tutarında olan kısım için kodu girdikten sonra başlamaktadır.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al