wmaraci reklam

Google Chrome Tarayıcınız İçin Kullanışlı Uzantılar

Dünyanın en çok kullanılan ikinci internet tarayıcı olma ünvanını elinde tutan Google Chrome, kendine has ve kullanışlı bir çok uzantıya sahip. Her kullanıcının yayınlayabildiği ve kullanabildiği bu uzantılar, Google Chrome internet tarayıcısını çok sık kullanan kullanıcılar için büyük kolaylıklar sağlıyor.

Daha önce duyduğunuz ya da kullandığınız bu uzantılara gelin birlikte bakalım.

 

PriceZombie

PriceZombie uygulaması, gezdiğiniz sitelerde bulunan ürünlerin fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlayan bir uzantı. Eğer siz de internetten alışveriş yapmaktan keyif alıyorsanızi bu uzantı çok işinize yarayacak.

Netflix Dünya Pazarına Açılıyor!
İlginizi Çekebilir!

Netflix Dünya Pazarına Açılıyor!

Netflix, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 130 ülkede kullanıma sunuldu. Peki nedir bu Netflix ve nasıl çalışır? Netflix, DVD sektörünün yavaşlamasıyla birlikte video içeriklerinin internet üzerinden çevrimiçi yayınlamaya b...

Language Immersion

Dil öğrenme konusunda size çok yardımcı olabilecek olan bu uygulama, internet sitelerinde gördüğünüz kelimelerin/cümlelerin yerine alternatiflerini kullanıyor. Uzantıyı kullanarak belirlediğiniz kelimeyi veya cümleyi başlangıç düzeyi/orta düzey/üst düzey olarak değiştirebiliyorsunuz, böylece uygulayarak o kelimenin anlamını öğrenebiliyorsunuz.

1Password

Tüm sistemlerde aynı şifreyi kullanan kullanıcılar için üretilmiş olan bu uzantının kullanım mantığı çok basit. Uzantı sizin güvenliğiniz için seçtiğiniz sitede özel bir şifre oluşturuyor ve bu şifreyi kendi bünyesine kaydediyor. Bu işlemi birkaç sitede uyguladıktan sonra bilmediğiniz, ancak son derece güvenli olan bu şifrelerin hepsine ulaşabilmek için uygulamaya giriyorsunuz, kendi belirlediğiniz şifrenizi yazıyorsunuz ve uygulama tüm kendi oluşturduğu şifreleri otomatik olarak giriyor. Yani tek bir şifreyle tüm şifrelerinizi güvenli hale getirmiş oluyorsunuz. 

StayFocused

Eğere sosyal medya bağımlısıysanız, son derece kullanışlı olan StayFocused, ilk başlarda nefret edeceğiniz fakat ardından yararlarını göreceğiniz bir uzantı. Uzantı, ona verdiğiniz internet sitesi adreslerine olan erişimleri tamamen kaldırıyor. Ancak bu uzantıyı Chrome'dan kaldırmanızla birlikte o sitelere yeniden erişebiliyorsunuz.

Sidenote

İnternette gezinirken notlar almanızı sağlayan bir uzantı olan Sidenote, her türlü araştırmanızda yanınızda bulunduracağınız bir not defteri gibi.

Sideplayer

Video izleme sitelerinden çalma listenizi oluşturup sürekli açık kalmasını isteyebileceğiniz sayfaların boyutlarını küçülterek ekranın bir kenarına yerleştirmenizi sağlayan bu uygulama sayesinde birşeyle ilgilenirken yan kısımda istediğiniz videoyu durmadan izleyebileceksiniz.

Instapaper

Okumak istediğiniz bir gönderiye denk geldiniz ancak zamanınız mı yok? Instapaper bu noktada devreye giriyor. Bu uzantıyı kullanarak metinleri Google Chrome üzerinden kayıt edebiliyor, sonradan uzantının sitesini ziyaret etmenizle birlikte bu metine ulaşabiliyorsunuz.

Betternet 

Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumak için kullanabileceğiniz bir VPN uygulaması olan Betternet, kullanıcılarına ücretsiz şekilde internet koruması da sunuyor.

 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al