wmaraci reklam

Google’dan “Bunu mu Çizmek İstemiştiniz?” Mantıklı Yapay Zeka Kullanan Yeni Uygulama; AutoDraw

Bir gün, gerçekten yapay zekaya sahip robotlar; “Ulan bu insanlar ne gereksiz şeyler yiiaaa!?” diyerek dünyayı fethetmeye çalışırlar bilmiyorum. Yalnız, Google’ın yapay zekayı doruklarında kullandığı çizim uygulamasına bakacak olursak; yapay zeka, boğa ve soda kapağı çizerken bize düşündüğümüzden daha çok yardımcı olacak!

Eğer ilkokulda resim ve teknik çizim derslerinde hep çakan taraftaysanız, muhtemelen dijital çizimler konusunda da aynı başarısızlığı sergilemişsinizdir. Bir webmaster ve hatta internet kullanıcısı olarak ikon sitelerinin müdavimi haline gelen bünyelere Google’ın yeni servisi ilaç olacak!

Peki nedir bu AutoDraw’ın olayı? AutoDraw; siz bir şeyler karalarken araya girip size “Sen beceremiyorsun tamam ben anladım. Acaba bunu mu çizmek istemiştin?” diyerek çizim önerilerinde bulacak. Bu sayede PC’den ve mobil cihazlardan kolayca basit temelli ikonlar, posterler, kartlar hazırlayabileceğiz. Tabii biz ikon mikon diyoruz ama bildiğiniz bu servisle logolar bile hazırlamak mümkün olabilir.

Biz de Çağrı (cgrclk) abi ile tüm beceriksizliğimizin üst düzeyde olduğu bir boğa çizimi yaparak AutoDraw’da ilk siftahımızı yaptık.Sonuca bakılacak olursa AutoDraw harbiden olmuş arkadaşlar. Yaptığımız çizim;

Elde ettiğimiz çizim;

Muhabbeti kesip, birinci elden AutoDraw’u denemek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al