wmaraci reklam

GTA 6 ve GTA 6:Online İle Alakalı Gönderiler Sızdıran Kişi: ‘Oyun Bu Ay Duyurulacak’

Oyun dünyası deyim yerindeyse GTA 6 sızıntılarına ve Rockstar Games’ten gelecek herhangi bilgi kırıntısına odaklanmış durumda. Bu odaklanmanın sebebi ise kaynağını Rockstar Games’e dayandıran bir Twitter (X) kullanıcısı. ‘gta6leaks_news’ adlı bu X kullanıcısı, paylaştığı oyun videoları, görselleri ve oyun yapım aşamasındaki şemalarla oyun dünyasını altüst etti. Bu sızıntılara önce inanılmamış olsa da Rockstar Games bu hesabın paylaşımlarını adeta telif bombardımanına tuttu. İddialara göre şirket bu hesabı yakından takip etmeleri için ekip bile görevlendirdi. Yani Rockstar Games üstü kapalı olarak sızıntıları doğrulamış oldu.

GTA 6 sızıntıları neler?

Bahsi geçen X hesabında paylaşılan 40’tan fazla sızıntı gönderisi var. Bunların büyük çoğuna telif atan Rockstar Games, diğer açık gönderileri de telif bombardımanına tutmaya devam ediyor. Peki bu sızıntılar neler? Bu sızıntılarda silah değiştirme ekranı, GTA 6’da bulunacak markaların toplu halde listesi, oyunun haritası, GTA 6:Online’dan bir kesit ve oyunda yer alacak karakterler yer alıyor. Karakter değişiminin nasıl olacağını da video ile gösteren gta6leaks_news hesabı, oyunun haritalarının olacağını ve bir haritasının da Florida kentinden esinlenildiğini söyledi.

Minecraft ile Yapılan Manyak ve Ötesi 30 Çalışma
İlginizi Çekebilir!

Minecraft ile Yapılan Manyak ve Ötesi 30 Çalışma

Tasarımcı olan bilir; saatler süren sükunetli oturma meditasyonunu bazen birkaç dakikalık kısa molalarla bölmek, transtan çıkmak gerekir. Sonra ne mi olur? Çok küçük bir azınlık oturduğu sandalyeden kalkıp turlar. Büyük bir güruh...

GTA 6 ne zaman duyurulacak?

Sızıntıların belki de en büyüğü GTA 6’nın duyurulacağı tarih. Zira 40’tan fazla sızıntı gönderisi paylaşan gta6leaks_news, oyunun bu ayın 26 Ekim tarihinde duyurulacağını söyledi. Şirketin ilk hedefinin Eylül 2022’de tanıtmak olduğunu söyleyen kaynak, Rockstar’ın bu tanıtım tarihini 26 Ekim 2023 tarihine ertelediğini açıkladı.

Her ne kadar Rockstar Games tarafından telif atılsa da bu gönderilerin %100 doğru olduğuna dair resmi bir açıklama yok. Bundan dolayı bu kaynağın %100 güvenilir olmadığını varsayarak 26 Ekim tarihini beklemekte fayda var.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍 4 / 5 (2 değerlendirme)

2 kişi bu içerik hakkında tepkilerini gösterdi. Sen de tepkini göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al